The Cave - bemutatkozik Ron Gilbert új alkotása

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Letölthető játékon dolgozik a Monkey Island egyik atyaúristene, Ron Gilbert, aki egy ideje a Monkey Island másik atyaúristenének, Tim Schafernek a cégével dolgozik együtt. A The Cave látványvilága lenyűgöző, és ha minden igaz, a játékmenet is izgalmas lesz - még ha nem is formabontó.

Amint arról mi is beszámoltunk korábban, Ron Gilbert 2010-ben elhagyta saját alapítású cégét, a Hotheadet, majd Tim Schafernél és a Pyschonautsot, illetve a Brütal Legendet is tető alá hozó Double Fine-nál keresett menedéket. Itt kezdett el dolgozni legújabb ötletén, aminek a címe The Cave a minap történt hivatalos bejelentés szerint.

A játékról egyelőre nem tudunk túl sok részletet, az biztos, hogy 2013 elején jelenik meg letölthető formában PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A játékosok három különböző karakter közül választhatnak, a Trine-hoz hasonlóan mindegyiküknek megvan a saját különleges képessége, amivel le tudja küzdeni a rá váró kalandokat: utunk során megfordulunk majd egy földalatti vidámparkban, egy középkori kastélyban, sőt egy interkontinentális nukleáris rakétával is meggyűlik majd a bajunk.

A játékmenetet tekintve oldalnézetes platformerrel van dolgunk, és ahogy a trailerből is látszik, az egyedi látványvilág valami pazar hangulatot kölcsönöz az anyagnak. A teaser weboldal már él, várjuk a további infókat!

Köszi, giga321!

3.
3.
Onegesius
Trine 2 marha jó, ez... hát még nem tudom
2.
2.
Dercsi
Szerintem meg inkább Trinére hasonlít. Mondjuk bejönnek az ilyen gémek, úgyhogy jöhet! :)
1.
1.
NECROMORPH
Hasonlít a LittleBigPlanet játékra, csak ez kicsit jobban néz ki és nem annyira gyerekes, plusz ez a kiírtak szerint több platformos játék lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...