Divinity: Original Sin PC, PS4, XBOXONE

Visszatér a tradicionális izometrikus nézőponthoz a Divinity új része.

GC 2015: Fél óra Divinity: Original Sin EE

Láthattunk már egy tartalmas előzetest, ami részletesen bemutatta a PS4-re és Xbox One-ra készülő Divinity: Original Sin - Enhanced Editiont. Most viszont félórás, masszív gameplay kedvcsinálót kaptunk.

GC 2015: Divinity: Original Sin EE trailer

Friss előzetest kapott a hamarosan konzolokra is megjelenő Divinity: Original Sin - Enhanced Edition. A PC-re egy évvel ezelőtt bemutatkozott játék PS4-es és Xbox One-os változata az év végén érkezik.

Konzolokra is jön a Divinity: Original Sin

Egy évvel a PC-s premier után visszatér a Larian Studios szerepjátéka, a Divinity: Original Sin, csak ezúttal felújított változatban, többek között PS4-en és Xbox One-on. Az Enhanced Edition az év végén jön.

E3 2015: Három játékot mutat be a Focus Home

Az idei E3-on is képviselteti magát a Focus Home Interactive, ahol két, még bejelentésre váró játékkal rukkolnak majd elő. Az egyiket a Lords of the Fallen csapata, a másikat pedig a Divinity: Original Sin fejlesztője készíti.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Félmillió példányban kelt el a Divinity: Original Sin

A Larian Studios körökre osztott szerepjátékából eddig 500 ezer kópia talált gazdára a megjelenés óta. Két hónap alatt ez nem is olyan rossz teljesítmény, érthető, hogy a fejlesztő "nagyon boldog" - de a munkálatok még nem értek véget.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Utolért bennünket az elkerülhetetlen, a nyári uborkaszezon hivatalosan is kezdetét vette. A heti játéktermés javarészt megkésett portokból áll, és még csak a moziba sem menekülhetünk.

Divinity: Original Sin - traileren a játék funkciói

A Larian Studios egy új előzetest tett közzé a hónap végén megjelenő Divinity: Original Sinről. Ezúttal a szerepjáték főbb jellegzetességeiről lesz szó, amely az újoncok számára gyorstalpalónak is tökéletes.

Megint csúszik a Divinity: Original Sin

A Larian Studios immáron másodízben halasztja el a Divinity: Original Sin megjelenését. Aggodalomra nincs ok, elvégre csak pár napot csúszik az akció-szerepjáték, ráadásul még júniusban magunkévá tehetjük.

Divinity: Original Sin - dátum és trailer

A Larian Studios közösségi finanszírozásból készülő akció-szerepjátékának megjelenését szép csendben (megint) elhalasztották. Tavasszal kellett volna landolnia a boltokban, de csak nyáron lesz belőle valami.