Need for Speed: Most Wanted PC, PS3, Vita, X360

A Criterion Games a Hot Pursuit után a Most Wantedet gondolja újra.
1348639255

NFS: Most Wanted - hajsza úton-útfélen

Friss előzetest kaptunk a Need for Speed: Most Wantedből, mely a beszédes "Get Wanted" címre hallgat. A főszerepben ezúttal a rendőrök lesznek, s mivel a hivatásunk nem más, mint illegális autóversenyző, így rendszerint menekülnünk kell a pandúrok elől. Adrenalin reggelire.
1348058879

Need for Speed: Most Wanted - videón a single

Az Electronic Arts új videosorozatot indított a Need for Speed: Most Wanted promózására, ebben a játékmenet kulcsfontosságú részeit veszik majd sorra. A minap futott be az első epizód, amiben a single player finomságait nézzük át - a Criterion nem kevés változtatást ígér!
1347015627

Kinectes hangvezérlés az NFS: Most Wantedben

Ha minden vágyad az, hogy ordenáré hangon ordibálj a tévéd képernyője előtt a Need for Speed: Most Wanteddel játszva, akkor most jól figyelj! A Criterion bejelentette, hogy a soron következő játékának Xbox 360-as verziója fel lesz vértezve - elsősorban kényelmi - kinectes funkciókkal.
1346173891

NFS: Most Wanted - találd meg az összes verdát!

Új videóval jelentkezett a Criterion Games a novemberben megjelenő Need for Speed: Most Wantedből. A kedvcsináló arra biztat, hogy találjuk meg az összes elérhető autót, hiszen már a játék kezdete óta elérhető az összes álomkocsi. Csupán meg kell keresnünk, hogy vezetni tudjuk őket!
1345047482

GC 2012: Még több Need for Speed: Most Wanted

Foglalkozzunk még egy kicsit a Need for Speed: Most Wanteddel, mert van miért! Egyfelől megkaptuk a tegnapi konferencián játszott demó felvételét néhány új kép társaságában, no meg az Electronic Arts is elhintette a Sony-hívők legnagyobb örömére, hogy talán ők is részt vennének a Cross Buy akcióban.
1344960877

GC 2012: Multizunk az új Need for Speedben

A Gamescomra multiplayer trailer jutott a Need for Speed: Most Wantedből, ezen felül az Electronic Arts bejelentette: a CloudCompete fícsör segítségével platformtól függetlenül gyűjthetjük, erősíthetjük a reputációnkat a játék online részében. Tartsátok az iramot, és csekkoljátok!
1344664823

NFS: Most Wanted - teaseren a multiplayer

Nem volt kétségünk afelől, hogy a Criterion magvas többjátékos üzemmódot is mellékel az ősszel megjelenő Need for Speed: Most Wanted-be. Hamarosan bővebb információk látnak napvilágot, de addig érjétek be az alig félperces teaserrel! Kötetlen versenyzés a barátainkkal? Esélyes.
1343915937

Ismét mozgásban az NFS: Most Wanted

Ugye tudjátok, hogy visszatérnek a terepjárók a Need for Speed sorozatba? Erre a frissiben kiadott trailer hívta fel a figyelmünket, melyben megcsodálhatunk egy Hummer H1 Alphát. Ez lesz az ideális verda, ha netán az aszfalt helyett a természet lágy ölére vágyunk. Ezzel még nincs vége a listának.
1343728800

Need for Speed: Most Wanted - rögtön a tutiba

Mindig kicsit kiábrándító, amikor az első versenyen még kipróbálhatjuk a BMW M3-ast, majd elveszi tőlünk a játék, és az utcán összekuporgatott apróból kell megvennünk a Fiat 500-ast. Na, az új Need for Speedben ilyen nem lesz, legalábbis ezt ígéri az előzetes.
1343455235

NFS: Most Wanted - verseny Fairhaven City utcáin

A Criterion Games megtörte a csendet az új Need for Speed kapcsán: egy, már ismert játékmeneti felvételt tett közzé a nyílt világú autós címükből, ezúttal hasznos infókkal megspékelve. Bárhol járunk Fairhaven City-ben, mindig találunk magunknak teljesítendő versenyt.