Wreckateer X360

Kinectes, középkori Angry Birds. Nyáron érkezik.

Traileren a Summer of Arcade felhozatala

A Microsoft idén is elindítja az Xbox Live-ról letölthető címek akcióját, a Summer of Arcade-et. A 2012-es kínálatot olyan játékok alkotják, mint a Hybrid, a Tony Hawk’s Pro Skater HD, a Deadlight, a Wreckateer, és Dust: An Elysian Tail. Nézzünk bele mindegyikbe!

Summer of Arcade - árak és dátumok

Már az E3 óta tudjuk, hogy a Microsoft idén is jelentkezik a Summer of Arcade programmal, mely a letölthető játékok vásárlására ösztönzi a játékosokat. Lesz itt Tony Hawk's Pro Skater HD, Hybrid és Deadlight is - most már tisztában vagyunk az árakkal és a megjelenési dátumokkal is.

E3 2012: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az E3-as sajtókonferenciákat a Microsoft kezdi meg, reményeink szerint izgalmas bejelentésekkel teszik emlékezetessé a redmondiak az estét. Az eseményt természetesen a korábbi szokásainknak megfelelőn élőben közvetítjük, kövessetek bennünket, azonnal szállítjuk a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: XBLA-játékáradat a Microsoft showján

Nem kevesebb, mint négy Xbox Live-ra készülő játékot mutattak be az E3-on. Az Ascrend: New Gods, a LocoCycle, a Matter és a Wreckateer egyaránt látható volt mozgásban, így ömlesztett formában, egy cikk keretei között számolunk be róluk. Te melyikkel játszanál?