E3 2012: XBLA-játékáradat a Microsoft showján

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem kevesebb, mint négy Xbox Live-ra készülő játékot mutattak be az E3-on. Az Ascrend: New Gods, a LocoCycle, a Matter és a Wreckateer egyaránt látható volt mozgásban, így ömlesztett formában, egy cikk keretei között számolunk be róluk. Te melyikkel játszanál?

Ne is ragozzuk tovább a dolgot, az Xbox Live-on mindig is lehetett minőségi "olcsójátékot" találni, ezúttal sem lesz ez másképp!

Ascend: New Gods

A Toy Soldiers fejlesztőinek új projektje, ami jövőre jelenik meg. A játék afféle fantasy körítésű brawler lesz többjátékos porcióval.

LocoCycle

Visszatér a Twisted Pixel, a 'Splosion Man és a The Gunstringer alkotói rövid teasert vetítettek legújabb fejlesztésükből. A főszerep a motoroké lesz, a mellékszerepet most a találgatások kapják...

Matter

A Kinect-kompatibilis puzzle-játékon nem kisebb név dolgozik, mint a Karib-tenger kalózai filmsorozatról ismert Gore Verbinski. A trailer alapján nyugodtan leszögezhetjük, hogy már láttunk ilyet, ettől függetlenül lehet izgalmas az anyag!

Wreckateer

A Wreckateer már nyáron megjelenik, afféle Kinect-támogatást élvező várrombolós casual móka lesz ez, ahol több különböző fegyver áll majd a rendelkezésünkre.

1.
1.
robogo98
Aza váras tetszik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...