Oddworld: New 'n' Tasty! MAC, PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360

Remake-et kap az Oddworld: Abe's Odyssee - ha elrontják a fejlesztők, valakit meglincselünk!

E3 2014: Oddworld: New 'n' Tasty dátum

A játék Twitter-csatornáján erősítették meg, hogy az 1997-ben megjelent Oddworld: Abe's Oddysee remake-je egészen pontosan június 23-án jelenik meg Európában. A nagy öreg visszatérésére már nem kell sokat várnunk.

E3 2014: Oddworld: New 'n' Tasty trailer

Befutott az Oddworld: New 'n' Tasty E3-as trailere is, és bár az ebben lévő jelenetekre valószínűleg emlékeznek a rajongók, Elodie Adams Born to Love You című dala kifejezetten különössé teszi még ezeket is.

Infók és képek a Oddworld: New ‘n’ Tastyről

A Just Add Water nem sieti el az Oddworld: New ‘n’ Tasty munkálatait, a megjelenési dátumot is csak az idei E3 előtt fogja megerősíteni. Természetesen lesz cross-buy lehetőség is, ha több platformon játszol.

GDC 2014: Videón az Oddworld: New ‘n’ Tasty

Hősünknek alaposan szét kell nézni a pályákon, hiszen elképzelhető, hogy olyan csapdákba botlik, amelyek könnyedén halálos áramütést okoznak. Friss trailert kapott az Oddworld: New ‘n’ Tasty.

Képeken az Oddworld: New ‘n’ Tasty!

Hat screenshot landolt a galériánkban, amik az Oddworld: Abe's Oddysee felújított változatát, a New 'n' Tasty!-t mutogatják a nagyérdeműnek - az eddigiek alapján remekül fest a remake.

Tavasszal jön az Oddworld: New ‘n’ Tasty

A Just Add Water nem hagy tovább minket bizonytalanságban: megerősítette, hogy jövő tavasszal érkezik a HD-remake PC-re és PlayStationökre. Az örömhír mellé egy előzetest is mellékeltek a srácok.

Képeken az Oddworld: New 'n' Tasty

Kilenc kép érkezett az Oddworld: Abe's Oddysee remake-jéből, ami az eddig látottak alapján az egyik legkorrektebb felújított változatnak tűnik: a fejlesztők a nulláról írták újra a játékot.

E3 2013: Az utolsó videócsokor

Az 2013-as Electronic Entertainment Expo hivatalosan is bezárta a kapuit, de bőven maradt még látnivaló a következő napokra is. Az utolsó videó-turkálónkban lesz Saint's Row 4, Knack, CoH 2 és Puppeteer is.

E3 2013: Az első galériafrissítés

Elérkeztünk az E3 első napjához, az elmúlt órákban számos screenshot és artwork landol a galériánkban, amik megérdemlik a figyelmedet. Lesz itt Ryse, Mirror's Edge 2, The Division, Beyond, Forza 5, Titanfall és sok más is.

E3 2013: Ez történt még a Sony-konferencián

A Sony-konferencián rengeteg bejelentés történt, a legtöbbnek külön hírt szenteltünk, a kisebb anyagokat vagy kevesebb érdeklődést kapott címek előzeteseit viszont praktikus okokból egyetlen összeállításban mutatjuk be.