Sonic Adventure 2 HD PC, PS3, X360

A Dreamcast-éra sikerjátéka PC-n, PSN-en és XBLA-n újul meg.
1367330400

Megfuttatja a japánokat az új Sonic-játék

Első blikkre csöppet szürreális játéktermi gépet mutatott be a Sega, és bár még másodjára sem látjuk kifejezetten sok értelmét, egy-két alkalommal biztosan szórakoztató lehet: a lényeg, hogy úgy fussunk, mint Sonic.
1360339200

Készül a Sonic Adventure harmadik része?

A pletykák szerint hamarosan új Sonic-játékot mutat be a Sega, ráadásul a kiadón belül Sonic Adventure 3-ként emlegetik a címet. Nem lenne meglepő, ha a japánok a Dreamcast-klasszikust vennék elő.
1349113705

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenések és filmpremierek listája, lássuk, mivel játszhatunk, mit nézhetünk majd a következő napokban! Ezúttal a legnagyobb cím kétségkívül a Resident Evil 6 - éppen most zajlik a budapesti launch party -, de lesz más finomság is a felhozatalban.
1348227041

TGS 2012: Délutáni galériafrissítés

Özönlenek a képek Tokióból, szinte csak kapkodjuk a fejünket. Ezúttal az olyan érdemleges címek pillanatképeit szedtünk össze Nektek, melyek két embernél többet érdekelhetnek kishazánkban. Lesz itt Monster Hunter 3 Ultimate, Tekken Tag Tournament és frissített PS3-modell.
1346745600

Előzetesen a Sega felújított játékai

Az őszre a Sega három klasszikusát is felújítják majd, jön a Jet Set Radio, a NiGHTS into Dreams és a Sonic Adventure 2 remake is. A japán kiadó most egy összefoglaló előzetest adott ki a játékokról: ha megnézed, tuti kedvet kapsz a nosztalgiára, és elsők között fogod letölteni őket!
1340971200

Búcsút int Európának a Sega

Nem megy túl jól manapság a Segának, a spórolás pedig ott kezdődik, hogy minden irodát bezárunk, amire nincs égető szükség. A kiadó bejelentette, hogy az Egyesült Királyságbeli képviseleten kívül a teljes európai részlegét leépíti, a terjesztést ezután külsős cégekre bízza.
1340179224

Visszatér a Sonic Adventure 2?

A Dreamcast korszak klasszikus Sonic játéka PC-n, PSN-en és XBLA-n térhet vissza - a NeoGAF leleményes felhasználói rátették a kezüket a Sonic Adventure 2 Xbox.com-ről kiszivárgott első screenshotjaira. A bejegyzést azóta eltávolították, de ez tudjuk mit jelent.