Warframe PC, PS4

A Digital Extremes free-to-play online FPS-e.
Típus: Akció, MMOFPS, Sci-Fi

Warframe - bemutatkozott a Heart of Deimos

A TennoCon 2020-on bemutatkozott a Warframe következő ingyenes óriásfrissítése. A Heart of Deimos egy új nyitott zónával és a hozzá tartozó sztoriszállal, új frame-ekkel, irányítható mechekkel és átdolgozott bevezetőküldetésekkel érkezik.

Warframe - kirobbant az Új Háború

Hosszas várakozást követően jövő héten végre kezdetét veszi a Warframe legújabb nagy történetszála, a The New War. Az eseménysorozatot felvezető Operation: Scarlet Spear saját előzetest is kapott.

Hétéves a Warframe, ajándék páncéllal ünneplünk

Ébresztő Tenno, itt az idő, hogy újra leporold a katanát! A Digital Extremes az egész márciust a Warframe hetedik évfordulójának szenteli, így sok ajándékot, köztük egy vadiúj páncélt is bezsebelhetünk.

TGA 2019: Elrajtolt a Warframe új kiegészítője

A Warframe közösségét is meglepték a The Game Awards szervezői, a Digital Extremes ugyanis a műsorral párhuzamosan élesítette PC-n a játék legújabb kiegészítőjét, Empyreant.

Warframe - saját anyahajót építhetünk

A várva-várt Empyrean kiegészítőre készülnek a Warframe Tennói. Ezt megelőzve érkezik a Rising Tides frissítés, melynek keretei között egy saját dokkot, benne pedig egy jókora harci űrhajót építhetünk.

Warframe - gitáros minijátékot hozott az új frissítés

A Saints of Altra címre keresztelt frissítés elérhetővé tette a Gauss nevű ultragyors páncélt, mely sosem látott sebességet kölcsönöz a csatamezőn. Két bevetés közt pedig relaxációs hobbiként mostantól akár gitározhatunk is.

Ünnepeld a nyarat a Warframe-mel!

Dog Days címmel érkezik a nyári frissítés a Digital Extremes alkotásához, melyben vízipisztolyok, mentőövek, strandlabdák és mindenféle, a nyári strandolás hangulatát idéző kiegészítők kapják a főszerepet.

Warframe - rengeteg újdonság a Tennoconról

A Londonban megrendezett tegnapi Tennocon 2019-es bemutató során rengeteg újdonságról lebbentették fel a fátylat a Warframe-et illetően; új kiegészítők, új korszak, új ellenségek és persze új helyszínek várhatóak.

E3 2019: Új kiegészítőt villantott a Warframe

Egy rövid, de annál látványosabb előzetes keretei közt pillanthattunk bele a Warframe legújabb expanziójába, amely a Railjack kódnév után az Empyrean címet kapta. Már alig várjuk a részleteket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik a november, és természetesen ezúttal sem maradunk játékok nélkül. Meglepődtünk, amikor az Electronic Arts bejelentette az elhalasztását, de végül csak megérkezett a Battlefield V.