Total War: Rome II PC

A Shogun II után ismét egy klasszikus címét dolgozza el a Creative Assembly.
1417780816

Total War: Rome II - Jön a Wrath of Sparta

December közepén vadonatúj kiegészítőt kap a Total War: Rome II. A Wrath of Sparta a peloponnészoszi háború borzalmait eleveníti fel, így olyan korba látogathatunk el, amibe korábban Total War még sose repített minket.
1410860700

Heti akciók és leárazások - 38. hét

Új rovat indul a Gamekapcson, melyben összeválogatjuk nektek a hét legklasszabb árleszállításait és alkuit az online játékboltok kínálatából. Kedvenc címeitek talán épp most vannak akcióban, úgyhogy kerüljetek beljebb!
1410796800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár ezen a héten is lesz játékmegjelenésből bőven, ezúttal inkább az ínyenceké lesz a terep. Kirándulunk majd egyet posztapokaliptikusan, visszatérünk az ókori Rómába és még szuperhősösdit is játszhatunk.
1410332431

A hónap végén bemutatkozik az új Total War

A Creative Assembly bejelentette, hogy a szeptember végén megrendezésre kerülő Eurogamer Expón lerántják a leplet a Total War-sorozat legújabb darabjáról. Lehet tippelni, hogy a stratégia melyik történelmi korszakot öleli fel.
1409850000

Total War: Rome II - kedvcsináló az új kampányhoz

Még egy kis ókori Róma mára: trailert kapott a Total War: Rome II új DLC-je, az Imperator Augustus Campaign Pack, ami a stratégia másfél hét múlva megjelenő Emperor kiadásával együtt mutatkozik be.
1409475626

Érkezik a bővített Total War: Rome II

Új kampányt és minden eddigi kisebb-nagyobb DLC-t tartalmazó kiadást kap a The Creative Assembly stratégiája. A Total War: Rome II Emperor Editionhöz az alapjáték tulajdonosai ingyen juthatnak hozzá.
1395648000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: most is lesz miből válogatni szerencsére, az már más kérdés, hogy a főszerepet ezúttal a kiegészítők kapják, és a kínálat többi része is inkább az ínyenceknek szól.
1394791200

Total War: Rome II - Hannibal a kapuknál

Két hét múlva újabb kiegészítőt kap a Total War: Rome II, a Hannibal at the Gates a második pun háborúra koncentrál majd. Fizetni persze kell érte, de a készítők ígérnek ingyenes DLC-t is.
1386068546

Total War: Rome II - érkezik a Caesar in Gaul

A Sega és a The Creative Assembly bemutatta a Total War: Rome II első kampánykiegészítőjét, a Caesar in Gaul a jövő héten válik letölthetővé. Tizenöt eurót kérnek érte, ne felejts el félretenni!
1383933600

SteamOS-re is jön a Total War: Rome II

A Sega és a The Creative Assembly bejelentették, hogy SteamOS-en is játszhatóvá válik a Total War-sorozat legújabb része, a Rome II. A játék már a jövő év elején elrajtolhat az új rendszeren.