Total War: Rome II PC

A Shogun II után ismét egy klasszikus címét dolgozza el a Creative Assembly.
1354806000

Warhammer-játék készül a Total War alkotóinál

A Sega és a Creative Assembly közösen kötött megállapodást a Games Workshoppal, így a Total War alkotói több játékot is fejleszthetnek majd a méltán népszerű Warhammer-univerzum alapján.
1354791614

Total War: Rome 2 - lelepleződött az első frakció

A Sega végre hivatalosan is leleplezte a Total War: Rome 2 első játszható frakcióját, amely minden meglepetés nélkül a rómaiakat jelenti. A későbbiek folyamán a többi nemzetről és pogány törzsről is lehull a lepel.
1350728677

Kilenc perc gameplay a Rome II-ből

Ámulunk és bámulunk, a Total War: Rome II remekül fest, minden porcikájában él, és látványosabb, mint a sorozat bármelyik korábbi része. A Gamespot kilencperces gameplay videóra tette rá a mancsát, amiben a The Creative Assembly Karthágó ostromát mutatja be a nagyérdeműnek.
1349420400

Képeken a Total War: Rome II

Friss látnivalók este be a Rome: Total War folytatásáról, az ókori Rómában játszódó valós idejű stratégia pedig szebb lesz, mint bármelyik korábbi Total War-epizód. Nyolcéves az első Rome-játék, meghökkentő látni, mennyit fejlődött azóta a The Creative Assembly gyermeke.
1348740030

Először mozgásban a Total War: Rome II

Eddig kellett várni a Total War: Rome II első ingame felvételére, mely igazán lehengerlő látvánnyal kecsegtet azok számára, akiknek módjukban áll egy csúcskategóriás PC-t rakni alá. A Creative Assembly tényleg nem viccelt a nagyszabású ígéretekkel: egy korhű háborús filmben érezzük magunkat.
1345039412

GC 2012: Képeken a Total War: Rome II

Nem maradunk sokáig Total War nélkül, jövőre érkezik a Rome folytatása, amiben az ókori Rómát irányítva hajthatjuk uralmunk alá a vidéket. Több mint nyolc év telt el az előző rész óta, azóta pedig a játék jócskán megváltozott: a négy új screenshot is ezt bizonyítja, amit a Gamescomról halásztunk!
1343977237

Filmszerű háborúk a Total War: Rome II-ben

A Creative Assembly tényleg nem kispályázik a készülő Total War: Rome II kapcsán. Elmondásuk szerint a játékban szereplő csaták rettenetes jeleneteket tartalmaznak, borzasztó erőszakkal és raklapnyi feszültséggel. Olyan, mintha a Ryan közlegény megmentése című filmet néznénk.
1341292667

Jövőre érkezik a Total War: Rome II

Ahogy az várható volt a Sega megerősítette a Total War: Rome II létezését, miután egy ausztrál magazin ajánlójában feltűnt a népszerű PC-s stratégia folytatása. A Római Birodalom tündöklésével és bukásával ismerkedhetünk meg a produktumban, mely jövőre érkezik.
1340641836

Rome 2: Total War bejelentés közeleg?

Nem áll meg a Creative Assembly tündöklése, elvégre a tavalyi Shogun 2 után ismét egy régi RTS-ét veszi elő és újítja fel a stratégák legnagyobb örömére. Az ausztráliai PC PowerPlay magazin következő számának beharangozója legalábbis a 2004-es játék folytatására utal.