Army of Two: The Devil's Cartel PS3, X360

A mexikói drogkartellek ellen vonulunk harcba a harmadik Army of Two-ban.
1345102043

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.
1345026291

GC 2012: Öt perc Army of Two: The Devil's Cartel

A tegnapi előzetes után befutott végre normális minőségben annak a gameplay demónak is a felvétele, amit az Electronic Arts sajtókonferenciáján játszottak végig a Visceral munkatársai. A kooperáció mindennél fontosabb, de ez az Army of Two-tól megszokott: még helikopterből is fedezhetjük a társunkat!
1344960028

GC 2012: Mozgásban az új Army of Two

A Gamescomon végre gameplay jeleneteket is kaptunk a legújabb Army of Two-ból, ami új főhősökkel, új motorral és nem utolsó sorban új környezettel várja a rajongókat. Alpha és Bravo Mexikóba megy drogháborút demokratizálni - ebből látunk most néhány képsorozatot.
1343926807

Érkezik az Army of Two: The Devil’s Cartel

Az EA végre bejelentette a harmadik Army of Two-t, mely a The Devil's Cartel alcímre hallgat. A korábbi szóbeszédek igazak voltak, de csak részben - mégsem az Army of Four címet viseli a produktum. A kínai csetepaté után a mexikói drogkartellek ellen vonulunk harcba jövő márciusban.
1330973097

Készül az Army of Four szinkronja?

A Csillagkapu - Atlantisz sztárja Twitteren újságolta el, hogy aláírt az Electronic Artsnál egy bizonyos AO4 nevű projekt szinkronizálására. Ez már a sokadik utalás lehet arra, hogy az óriáskiadó egy második folytatást is készít az Army of Two-hoz, ám ezúttal négyfős kooperatív móddal is kibővíti a fícsörlistát.
1322751605

Szóbeszédek az Army of Two folytatásáról

Folytatódik az EA-féle pletykazuhatag: a tegnapi Dead Space és Dragon Age mendemondák után most az Army of Two van terítéken. Pontosabban az Army of Four - mivel a híresztelések szerint kicsiny kommandónk immáron négyfősre duzzadna. Pluszban a Frostbite 2 engine hajtaná.