Broken Sword 5: The Serpent's Curse IPHONE, MAC, Mobil, PC, Vita

A Broken Sword 5 rajongói pénzből készül el.
1385902800

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Annyira nincsenek hírek a hétvégén, hogy inkább előredolgoztunk, és már most összeraktuk nektek a következő hét nap játékmegjelenéseiről és filmpremiereiről szóló összeállításunkat.
1383758709

Dátumot kapott az új Broken Sword

A Revolution bejelentette az új Broken Sword első felvonásának megjelenési dátumát, igaz, egyelőre csak a steames premierről kaptunk infókat, a mobilosról és a PS Vitásról még nem.
1377162088

GC 2013: PS Vitára is jön az új Broken Sword

A közösségi finanszírozásból készülő Broken Sword: The Serpent’s Curse hosszú évek után az első új kaland lesz a népszerű univerzumban. A platformlista az idei GC-n kibővült a Sony handheldjével is.
1346925600

Összejött a pénz az új Broken Sword munkálataira

Ugyan még tizenhat nap van hátra a legújabb Broken Sword Kickstarter-gyűjtéséből, a fejlesztők által elsődlegesen kitűzött célt már most sikerült elérni: összejött az a 400 ezer dollár, amiből a Broken Sword: The Serpent's Curse elkészíthető. Most a további bővítésekre lehet adományozni.
1345737640

Kickstarter-projekt lesz a Broken Sword 5

Rajongói pénzből készítené el a Revolution Software a klasszikus point & click kalandjátékának ötödik fejezetét. A Broken Sword: The Serpents Curse-ben minden benne lesz, ami az elődöket naggyá tette: szerethető főhősök, lebilincselő, rejtélyes és bájos történet, rajzfilmes grafika. Csekkold a videót!