Broken Sword 5: The Serpent's Curse IPHONE, MAC, Mobil, PC, Vita

A Broken Sword 5 rajongói pénzből készül el.
Típus: Kaland, Point & Click

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, kitart még a Pókember vagy az új Tomb Raider, mert ez a hetünk valamivel csendesebb lesz - még ha játékmegjelenésekben és filmpremierekben ezúttal sem szenvedünk hiányt.

Broken Sword 5 - hamarosan Switchre is

A Revolution Software és a Ravenscourt hivatalosan is megerősítette, hogy szeptember végén Nintendo Switchre is megjelenik a Broken Sword-sorozat legutóbbi epizódja, a Broken Sword 5: The Serpent's Curse.

Megvannak a PlayStation Plus novemberi játékai

A Sony leleplezte a PlayStation Plus novemberi játékait, amelyek szűk egy hét múlva élesednek, egészen pontosan november 7-től tölthetjük le őket. Addig még az októberi kínálatból lehet szemezgetni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten ütős hétnek nézünk elébe, az ősz első hetére több izgalmas megjelenést is összesűrítettek nekünk a kiadók. A főszerepet persze a Metal Gear Solid V és a Mad Max kapja majd.

Dátumot kapott a konzolos Broken Sword 5

Szeptember elején érkezik a PC-re már elérhető Broken Sword 5: The Serpent's Curse PS4-es és Xbox One-os változata. Most egy trailer és némi gameplay erejéig belenézhetünk a konzolos változatokba.

E3 2015: Konzolokra is jön Broken Sword 5

A Revolution csapata elhintette, hogy Xbox One-on és PS4-en is megjelenik a Broken Sword 5: The Serpent's Curse. A klasszikus, kézzel rajzolt hátterekkel operáló point 'n' click kalandjáték új verziói még nyáron befutnak.

Kalandjátékok az új Humble Bundle-ben

Három napja fut a legújabb Humble Weekly Bundle, amely egy raklapnyi kalandjátékkal kedveskedik az adományaitokért cserébe. A mostani csomag egyébként 160 dollárt kóstálna.

Broken Sword 5: The Serpent's Curse teszt

A kickstarteres támogatóknak köszönhetően George és Nico ismét visszatérhetett a fények városába, hogy Langdon professzorhoz hasonlóan egy ősi, vallással kapcsolatos rejtély és egy nagyon is friss gyilkosság ügyében szimatoljon.

Broken Sword 5: The Serpent's Curse látnivalók

December negyedikén érkezik a Broken Sword 5: The Serpent's Curse első epizódja, ám mi már most belenézhetünk a kalandjátékba néhány kép és némi játékmenet erejéig. Vajon hű marad a korábbi részekhez?

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Annyira nincsenek hírek a hétvégén, hogy inkább előredolgoztunk, és már most összeraktuk nektek a következő hét nap játékmegjelenéseiről és filmpremiereiről szóló összeállításunkat.