Kirby's Dream Collection: Special Edition

Húszéves a Kirby, a legújabb gyűjteménybe az összes eddig megjelent játék bekerült!
1675785683

Ezen a héten rendezik meg a következő Nintendo Directet

2023. február 8-án, azaz holnap rendezik meg a Nintendo Direct következő közvetítését, ahol az év első felében megjelenő játékokat fogják bemutatni.
1651077540

Ma ünnepli a harmincadik születésnapját a Kirby-sorozat

Napra pontosan harminc évvel ezelőtt jelent meg Japánban a Kirby’s Dream Land. A rózsaszín gömböc sorozata azóta is rendszeres visszatérője a Nintendo játékkínálatának, a legutóbbi rész néhány héttel ezelőtt jelent meg.
1643032853

Lebukott a következő Kirby-játék?

Nagyon úgy néz ki, hogy nem a márciusban megjelenő Kirby and the Forgotten Land lesz a széria egyetlen új epizódja, a Nintendo Dream japán magazin ugyanis leleplezhette az idén harmincadik születésnapját ünneplő sorozat másik új játékát is.
1502807417

A Nintendo Kirby huszonötödik szülinapját ünnepli

Repül az idő, hiszen a Nintendo labdaszerű rózsaszín karaktere nemrégiben ünnepelte a huszonötödik születésnapját. A japánok egy videóban tekintenek vissza az 1992-ben debütált hős eddigi pályafutására.
1347903642

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Pörögnek az események, lesz mivel játszani a héten! A napokban jelenik meg a Codemasters Forma 1-es játékainak idei felvonása, jön a Borderlands második része, és a Torchlight II-vel is értékes órákat tölthetünk el. Hiába, az ősz már csak ilyen, kapkodjuk is a fejünket rendesen!