Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit PC, PS3, X360

Letölthető arcade játék a Sega és az Arkedo Studio jóvoltából.
1455724810

Ingyenes játékokat osztogat a Sega

A Steam aktuális promóciója apropóján a Sega három játékot tett ingyenesen letölthetővé, ráadásul nem is akármilyeneket! A Jet Set Radio, a Hell Yeah! és a Golden Axe neve bizonyára sokaknak ismerősen cseng.
1394802000

Itt az új Humble Weekly Sale - főszerepben a Sega

Elrajtolt a legfrissebb Humble Weekly Sale, ezúttal nem kevesebb, mint tizenkilenc Sega-játékra csaphatsz le igen kedvező áron, a kifizetett pénzt pedig szokás szerint jótékonysági célokra fordíthatod.
1352456704

Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit teszt

Történt egyszer, hogy az alvilág fura, nyurga ura kínos helyzetbe keveredett, mire a plebs csak ekképp kacagott harsogva: a király meztelen. A pokolba, ez vért kíván menten!
1349113705

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenések és filmpremierek listája, lássuk, mivel játszhatunk, mit nézhetünk majd a következő napokban! Ezúttal a legnagyobb cím kétségkívül a Resident Evil 6 - éppen most zajlik a budapesti launch party -, de lesz más finomság is a felhozatalban.
1348505149

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrűsödnek a megjelenések, az egyszeri gamer csak kapkodja a fejét, hogy mivel múlassa az időt. A World of Warcraft-rajongók valószínűleg gondolkodás nélkül az új kiegészítőre voksolnak, ahogy talán a FIFA-sok sem hagyják ki az új részt. Azért nekik is érdemes körülnézni!