Angry Birds: Star Wars IPHONE, MAC, PC

Amikor két nagyágyú egyesül: jön az Angry Birds: Star Wars.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban befejeződik a generációváltás, boltokba kerül az Xbox One, méghozzá egy raklapnyi nyitócímmel az oldalán. Persze ettől függetlenül is lesznek érdekes megjelenések.

Angry Birds: Star Wars - next-genre is jön

Talán meglepő, de PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik az Angry Birds: Star Wars, ezt a minap jelentették be a készítők. A next-gen változatok exkluzív funkciókkal érkeznek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két Nagyon Fontos Megjelenésünk is lesz a héten, elvégre a napokban érkezik a Battlefield és az Assassin's Creed negyedik része is. Lassan befordulunk a boltokba kerülő játékok szempontjából is kritikus ünnepi szezonba.

Megvan az Angry Birds-mozifilm rendezője

A Deadline Hollywood értesülései szerint egy vérbeli Disney-veterán rendezi a Rovio sikerjátékának filmadaptációját. Clay Kaytis dirigálta korábban az Aranyhaj és a nagy gubancot, valamint a Rontó Ralphot is.

Iskolába megy az Angry Birds

Tananyag lesz az Angry Birds-ből, a Rovio a Helsinki Egyetemmel együtt rak össze olyan oktatási segédeszközt, ami az iskolákban használható, és maximálisan a dühös madarakat veszi alapul.

GC 2013: Ilyen az Angy Birds: Star Wars multija

Nemsokára konzolokra is megjelenik az Angry Birds: Star Wars, ami egy alapvető újdonságot is hoz magával: történetesen kompetitív és kooperatív multiplayer is helyet kap a játékban.

Hivatalos: Wii U-n is lesz Call of Duty: Ghosts

Az Activision mély barátságot táplál a Nintendóval: ebből kifolyólag az új Call of Duty Wii U-n is tiszteletét teszi, valamint számos más sikervárományos is. Hogy pontosan mely játékok, az a hírünkből kiderül!

Jön az új Angry Birds Star Wars?

A Rovio nagy bejelentést ígér hétfőre, igaz, az ezzel együtt közzétett teaser kép miatt nem kell meglepetésre számítani: nagyon úgy néz ki, hogy jön az új Angry Birds Star Wars, a Star Wars előzménytrilógiája alapján.

A Sony is beállt az Angry Birds-film mögé

A Sony Pictures a minap bejelentette, hogy megállapodást kötött a Rovióval, így 2016-ban az ő közös munkájuk révén kerülhet mozikba az Angry Birds-sorozat alapján készült CG-animációs film.

HWSW: Kiadó lett a Rovio

Az Angry Birds szériával híressé és gazdaggá vált finn cégért sokan aggódnak, ugyanis a madarak és disznók háborúján túl nem tudtak eddig felmutatni mást, ami hasonló durranás lett volna - írja a HWSW.