Angry Birds: Star Wars IPHONE, MAC, PC

Amikor két nagyágyú egyesül: jön az Angry Birds: Star Wars.

Angry Birds - hétvégén indul a rajzfilmsorozat

Hétvégén veszi kezdetét az Angry Birds Toons rajzfilmsorozat, amit tévécsatornák, on-demand szolgáltatások és maguk a játékok közvetítenek majd. Magyarországon az utóbbi alternatíva életképes.

2012 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Kattintásalapú összefoglalónk utolsó részében a közösség kapja a főszerepet, egészen konkrétan a ti írásaitokból csináltunk tízes toplistát. Lássuk, melyek voltak 2012 legolvasottabb blogjai!

Ezek voltak 2012 legnépszerűbb iOS-alkalmazásai

Az Apple az iPhone-ra és az iPadre levetítve is közzétette az év legnépszerűbb ingyenes és fizetős alkalmazásainak listáját, amik között nem meglepő módon rengeteg a játék is.

Angry Birds Star Wars teszt

Star Wars és Angry Birds... Bizonyára elegendő gyermeki szem csillan fel legalább az egyik márkanév hallatán, akinél pedig mindkettő hatásos, arra az esetre mondaná Charlie Sheen, hogy „bi-winning”. – Valahogy így okoskodhattak a LucasArts, a Disney és a Rovio éceszgéberei, amikor megálmodták e hibridet.

Jó úton halad az Angry Birds-film

A Rovio Entertainment megerősítette, hogy már javában készül az Angry Birds-film, amely 2016 folyamán kerülhet a mozikba. A Gru című animációs eposz producere, John Cohen bábáskodik felette.

A finnek Angry Birds-üdítőt isznak

Az Angry Birds sikerének egyik kulcsfontosságú titka, hogy a Rovio nemcsak játékfejlesztésben gondolkodik, remek érzékkel építgeti a dühös madarak márkáját - nemigen létezik olyan termék ma már, amiből nincs Angry Birds-változat, ha mégis akad, neki sem kegyelmeznek a finnek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Visszasírjuk majd az elmúlt két hetet, ez a néhány nap valamivel szerényebb lesz a szokásos őszi felhajtáshoz képest - na, nem mintha nem lenne mivel játszani. Az aktuális csúcscím egyértelműen a Halo 4, Master Chief visszatért, és jobb formában van, mint valaha!

Angry Birds: Star Wars - egy utolsó trailer

Most már tényleg nincs sok hátra, csütörtöktől válik letölthetővé az Angry Birds: Star Wars. Addig a Rovio egy újabb előzetest mutatott be, amiben szemügyre vehetjük az összes karaktert, a képességeiket, és néhány szétbombázandó terepet is megtekinthetünk.

Angry Birds: Star Wars - még egy trailer

Nem ússzátok meg ma sem az aktuális Angry Birds: Star Wars-trailert, a legújabb előzetesben Han Solo és Chewbacca kapta a főszerepet. Noha a felvétel megint nem sikerült hosszúra, derék csempészeinkről azért kiderül, hogy mit tudnak majd hozzátenni a Birodalom elleni küzdelemhez.

Angry Birds: Star Wars - itt van C-3PO és R2-D2

Újabb gameplay felvétel érkezett az Angry Birds: Star Warsból, a fejlesztők folytatják a játék hőseinek bemutatását. Kedvenc droidjaink - akiket a szerencsétlen rohamosztagosok még most is keresnek valahol a Tatooine-on - a többiekhez hasonlóan saját képességekkel rendelkeznek.