Angry Birds: Star Wars IPHONE, MAC, PC

Amikor két nagyágyú egyesül: jön az Angry Birds: Star Wars.

A Disney-é a LucasFilm, jön a hetedik Star Wars

Késő esti breaking anyag, mert mindenki erről beszél: a Disney bejelentette, hogy felvásárolja a LucasFilmet, aminek hozadékaként elkészíti a hetedik Star Wars-mozit is. A vállalat 2015-re ígéri a premiert, utána a tervei szerint további részeket is forgatna. (Kérnénk egy South Park-epizódot erről is!)

Angry Birds: Star Wars - az első gameplay

Befutott a legújabb Angry Birds-játék első gameplay trailere, a rövid kedvcsinálóban Luke és Leia látható akció közben. A dühös madarak abban a bizonyos messzi-messzi galaxisban is rendet tesznek, egyetlen buckalakó vagy AT-AT sincs biztonságban!

Jön az Angry Birds: Star Wars

Megvolt a hivatalos bejelentés, itt vannak az első infók: készül az Angry Birds: Star Wars! Az új rész az Angry Birds Space játékmenetét helyezi Star Wars-környezetbe, a videojátékot pedig kiterjedt merchandising követi majd, így kapunk a témában társasjátékokat és plüssfigurákat is.

Star Wars-témájú Angry Birds-bejelentés közeleg

Valami készül a Rovio háza táján, legalábbis a frissen napvilágot látott teaserkép erre enged következtetni. Lehetséges, hogy a Star Wars és a Dühös Madarak sorsa összefonódik egy addiktív crossoverben? Csillagok Háborúja-témájú pályákat kapunk az Angry Birds: Space-hez?