Borderlands Legends IPHONE

iPhone-ra és iPadre költözik a Borderlands. A játék ellenfelek tucatjait kell levágnunk a fejlődéshez.
1613116800

Jack Black lesz Claptrap a Borderlands-filmben

Folyamatosan csepegteti a Lionsgate a Borderlands-film színészgárdájának neveit, most éppen azt tudtuk meg, hogy a rajongók kedvencét, Claptrapet Jack Black szólaltatja majd meg.
1612886400

Jamie Lee Curtis is szerepel a Borderlands-filmben

Újabb névvel bővült a Borderlands-mozi színészgárdája: a Collider hivatalos forrásból származó értesülései szerint Jamie Lee Curtis is szerepet kapott a looter-shooter adaptációjában.
1461762000

Forgatókönyvírót kapott a Borderlands-film

A filmjeivel mostanában sorra bukó Lionsgate-nek nagy szüksége van már egy átütő sikerre, így jó hír, hogy a korábban már pletykált Borderlands-film sínre került, és már forgatókönyvírót is kapott.
1440842400

Film készül a Borderlands alapján

A Fassbender-féle Assassin's Creeed első képe után következzen egy másik filmes hír, amely fontos lehet a játékosok számára: úgy néz ki, hogy a mozivásznakra költözik a Borderlands-sorozat.
1402733440

Jön az új Borderlands-képregény

Ha nincs türelmed kivárni a Borderlands: The Pre-Sequel! októberi megjelenését, adunk egy tippet, mivel ütheted el az időt addig: hamarosan indul az új Borderlands-képregénysorozat, ami az első rész történései előtt játszódik.
1351790633

Launch traileren a Borderlands Legends

Megérkezett az első és egyben utolsó mozgókép a Borderlands Legendsről, ami tegnap óta tölthető le az App Store-ból. A népszerű cím mobileszközökre szánt változatában ugyan több az akció, és a kamera is felülről veszi az eseményeket, de a végtelenségig lehet benne fejlődni.
1351072800

Hivatalos: jön a Borderlands Legends

A 2K Games megerősítette, hogy iOS-es mellékágat kap a Borderlands. A játékban az első rész karaktereit irányíthatjuk majd, és bár akcióból több lesz benne, kell majd taktikáznunk is, miközben a fejlődés terén nincsenek megkötések. Jövő héten már le is tölthetjük!
1350919190

iPhone-ra költözik a Borderlands

Hamarosan iOS-es változatot kap a Borderlands. A mellékág főszereplői az eredeti cím hősei lesznek, és bár az akció hangsúlyosabb benne, cserébe a játékot maximálisan az Apple okostelefonjára és tabletére szabták. A bejelentésre még várni kell, egy reklám viszont már lebuktatta a projektet.