Giana Sisters: Twisted Dreams PC, PS3, X360

A Black Forest Games új játéka letölthető formátumban vált elérhetővé.
1655401800

Mass Effecttel, GRID Legendsszel és harminc másik játékkal készül júliusra az Amazon

Közeleg az idei Prime Day, aminek örömére az Amazon alaposan megszórja ajándékjátékokkal az Amazon Prime-előfizetőket. Mass Effectet, Star Warst és Need for Speedet is találunk a sok indie cím mellett.
1492790400

Games with Gold - íme, a májusi kínálat

A Microsoft bemutatta, hogy milyen játékokkal gazdagodnak májusban a Gold-előfizetők. Két Xbox One-os és két Xbox 360-as cím érkezett - utóbbi játékok a visszafelé kompatibilitásnak hála az újabb konzolon is játszhatók.
1379916000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha úgy vesszük, lassítottak egy picit a tempón a kiadók, kár is lenne a Nagy Őszi Játékszezon előtt ellőni minden puskaporukat. Játszani persze lesz mivel, például a héten érkezik a FIFA 14 is.
1379512200

Ingyen Far Cry 3 a PlayStation Plus-tagoknak

Most, hogy tudjuk, hogy Xbox Live-on a Rainbow Six: Vegas jár ingyen a Gold-előfizetőknek, nézzük a másik oldalt is: a Sony bejelentette az európai PlayStation Plus-előfizetőknek kínált ajándékokat októberre.
1364501948

Giana Sisters: Twisted Dreams villámteszt

Mariát az Álmok Világa tartja fogva. Börtönét sárkány őrzi, kapuit lakat védi, segítséget csak nővérétől, a bátor Gianától remélhet. Újabb kickstarter játék jutott el a világhírnévig, bemutatkozik a Twisted Dreams.
1363638048

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, igaz, ez inkább a megjelenő játékok mennyiségét minősíti - hogy ezek közül melyik hogyan sikerül, az majd a következő napokban derül ki. A legfontosabb: jön az új Gears.
1351058400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló anyagunk, és a listát elnézve hellyel-közzel elégedettek lehetünk: gyakorlatilag minden platformon akad olyan cím, amit feltétlenül érdemes kipróbálni, jóllehet még mindig sok a töltelékfejlesztés. Vessetek rá egy pillantást!