Star Citizen PC

Chris Roberts, az űrszimulátor-legenda visszatért, hogy a közönség pénzét kérje egy vadiúj PC-s játékra.
Típus: Szimulátor, űrhajós

Jelbeszéddel támad a Star Citizen

Újabb fejlesztői videó érkezett a Star Citizenről, melyben ezúttal a szokásos játékmeneti javítások mellett egy meglehetősen egyedi részlet is napvilágot látott: a játék karakterei képesek lesznek jelbeszéddel kommunikálni.

2020-ban érkezik a Squadron 42 bétája

Chris Roberts csapata nemrégiben 46 millió dollárt kapott magánbefektetésként, így világossá vált, hogy a Star Citizen single player módjának bétája 2020 nyarára készül el - több mint nyolc évvel az eredeti Kickstarter-kampány után.

Star Citizen - 200 millió felett, ingyen próbakör

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a Star Citizen, a "játék, amely sosem készül el" fiktív díj nyertese már több mint 200 millió dollár támogatást kapott a játékosoktól. Ezt megünnepelve hamarosan bárki kipróbálhatja a programot egy teljes hétig.

Még mindig áramlik a pénz a Star Citizenbe

A héten írtunk róla, hogy a Star Citizenre már közel 200 millió dollárt adtak össze a rajongók. Ez nagyon szép teljesítmény egy olyan játéktól, amely hat éve tűnt fel és még mindig nincs megjelenési dátuma. Nézzünk bele hosszabban is!

Mark Hamillel erősít a Squadron 42

A Cloud Imperium által fejlesztett Squadron 42 - mondhatni a singe player Star Citizen - újabb előzetest kapott, melyben a hatalmas űrcsaták, az apokaliptikus látvány és a lélegzetelállító grafika mellett Mark Hamill is szerepet kapott.

Star Citizen - érkezőben az Alpha 3.21

Ha valakit még mindig elkapna a heves szívdobogás, amikor újabb Star Citizen-frissítést lát, most örülhet. A készítők újabb videót tettek közzé, melyben lerántották a leplet az Alpha 3.21 újításairól.

Squadron 42 - fejlesztői videó érkezett

A Star Citizent is fejlesztő Cloud Imperium újabb Squadron 42-videóval jelentkezett, melyben részletesen bemutatják, hogyan fejlődött a játék az elmúlt időszakban mind az animációk, mind pedig a játékmenet terén.

E3 2018: Trailer a Star Citizen Alpha 3.2 kiadásához

A Star Citizen évről-évre felbukkan az E3-on, mindig újabb és újabb, rendkívül látványos videókat bemutatva. Idén sincs ez másképp, traileren a Cloud Imerpium Games alkotásának Alpha 3.2-es verziója.

Star Citizen - 27 ezer dolláros DLC-t is vehetünk

Az igazi rajongók számára megvásárolhatóvá vált egy méregdrága DLC, amely közel az összes űrhajóhoz hozzáférést biztosít. Csak azok a támogatók vehetik meg, akik legalább 1000 dollárral támogatták a Star Citizent.

Ilyen egy szimpla küldetés a Star Citizenben

Az IGN jóvoltából most belenézhetünk a Star Citizen legfrissebb verziójába. Bár a küldetés nem a legizgalmasabb, a látvány teljesen rendben van. Ez a minimum egy olyan játéktól, amire eddig 184 millió dollárt dobtak össze.