Star Citizen PC

Chris Roberts, az űrszimulátor-legenda visszatért, hogy a közönség pénzét kérje egy vadiúj PC-s játékra.
Típus: Szimulátor, űrhajós

GC 2017: Star Citizen - valós időben változó mimika

A Cloud Imperium Games a Gamescomra időzítette a bejelentését, miszerint valós időben változó mimikával vértezi fel a Star Citizent. A fícsört egy átlagos webkamerával is használhatjuk, de a minőségi élményhez külön eszköz szükséges.

GC 2017: Tömény Star Citizen gameplay következik

Hiába tart még egy játék fejlesztése viszonylag korai fázisban, egy ekkora kiállítást nem lehet kihagyni, így természetesen a Star Citizen is képviseltette magát a Gamescomon.

Nem készül el időben a Star Citizen Alpha 3.0

A Cloud Imperium csapata szerint néhány stabilitási probléma merült fel a Star Citizen legújabb alfaverziójában, így kénytelen volt elhalasztani a premiert. Eredetileg augusztus végére vártuk a játékot.

Star Citizen - közeleg az új alfaverzó

A Cloud Imperium Games nem ül tétlenül a millióin, nyár végére tervezi kiadni a Star Citizen 3.0-s alfaverzióját, amellyel többek közt végre leszállhatunk a holdak felszínére és egy roverrel bejárhatjuk az ismeretlen terepet.

146 millió dollárnál jár a Star Citizen

A minap érkezett egy friss Star Citizen-videó, amiben többek között Chris Roberts és a játék producere, Eric Kieron Davis mesél arról hosszasan, mennyi mindent sikerült teljesíteniük az elmúlt időszakban.

GDC 2017: Így fest most a Lumberyard Engine

Az Amazon is bemutatta saját engine-je legfrissebb verzióját a GDC-n. Az ingyenes AAA-kategóriás motor mostanság kimondottan népszerű a fejlesztők körében. Mutatjuk is, hogy miért!

Engine-t váltott a Star Citizen

A jelenleg alfastátuszban leledző űrszimulátor eddig a Crytek-féle CryEngine-t használta, de a Cloud Imperium Games szólt, hogy az egészet az Amazon Lumberyard technológiájára cserélik le. A 2.6-os frissítéssel már éles a dolog.

Star Citizen - már játszható a Star Marine

A legújabb frissítéssel együtt élesedett a Star Citizen FPS-modulja a játék korai hozzáférésű változatában. Két térkép és két játékmód áll rendelkezésre a Star Marine-ben, de más ponton is bővült az űrszimulátor.

Star Citizen - így áll most a fejlesztés

A Cloud Imperium Games úgy döntött, hogy mindenki számára elérhetővé teszi a Star Citizen fejlesztési ütemtervét, mivel az utóbbi időben számos bírálat érte a csapatot. A projekt ambiciózus, négy éve készül, és még messze a vége.

Star Citizen - novemberig ingyen alfázhatunk

Érdekel a nagyszabású űrszimulátor, de pénzt még nem adnál érte? Akkor itt a te időd: október végéig bárki ingyenesen kipróbálhatja a Star Citizen alfaverzióját, mindössze egy promóciós kódra lesz szükséged.