Uncharted: Fight for Fortune Vita

Új Uncharted-játék készül, a Fight for Fortune egy Vita-exkluzív kártyajáték.

Lelépett a Naughty Dogtól az Uncharted írója

Amy Hennig, az Uncharted-sorozat kreatív direktora és írója tíz év után elhagyta a Naughty Dogot. A hölgy távozása állítólag nem hat ki a negyedik rész fejlesztésére, az továbbra is biztos kezekben lesz.

Jön az Uncharted Collection PlayStation 4-re?

Az olasz Games.it névtelen forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy a még ebben az évben megjelenik PS4-re az Uncharted Collection, amely Nathan Drake összes PS3-as kalandját tartalmazza, beleértve a spin-offokat is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz egy-két érdekes cím, jóllehet az igazi megjelenési dömping már lecsengett, nincs más dolgotok, mint vásárolni és játszani. Még szerencse, hogy közeleg az év vége, lesz idő rá bőven!

Bemutatkozik az Uncharted: Fight for Fortune

A korábbi pletykáknak megfelelően valóban létezik az Uncharted: Fight for Fortune, sőt az is bebizonyosodott, hogy egy Vita-exkluzív kártyajáték van készülőben a Sonynál. A program letölthető, és részben a Golden Abysst hivatott kibővíteni, a hajdani nyitójáték ereklyéiért ugyanis itt külön jutalmat kapunk majd.

Úton az Uncharted: Fight for Fortune?

Az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hivatal adatbázisában tűnt fel az Uncharted: Fight for Fortune neve. A fejlesztést a One Loop Games végzi, amely eddig számos letölthető és mobilos címet fejlesztett. Vajon arcade mellékágat kapunk Nathan Drake-kel, vagy egy újabb PS Vitás epizódot?