Uncharted: Fight for Fortune Vita

Új Uncharted-játék készül, a Fight for Fortune egy Vita-exkluzív kártyajáték.
1609754400

Újabb négy kép érkezett az Uncharted-filmhez

Négy képpel köszöntötte az új évet az Uncharted-film Twitter-oldala, és bár azok a kellékesek kiváló munkájáról árulkodnak elsősorban, kedvcsinálónak így sem utolsók. Csekkoljátok őket!
1583220600

Uncharted-film - Antonio Banderas is a fedélzeten

A Variety értesülései alapján Antonio Banderas is csatlakozik az évek óta halogatott Uncharted-filmadaptációhoz. Nem ő az egyetlen – két színésznőt is megerősítettek, valamint azt, hogy megvan a projekt legújabb rendezője.
1582106400

Uncharted-film - nincs rendező, de indul a forgatás

Így vagy úgy, de hamarosan kezdetét veszi a több mint egy évtizede húzott-halasztott Uncharted-film forgatása. Habár új rendezőről még továbbra sincs hír, Tom Holland elárulta, hogy néhány héten belül megkezdődnek a munkálatok.
1562346000

Vadiúj történetet mesél majd el az Uncharted-film

Dan Trachtenberg, az Uncharted-film rendezője elárult néhány apróbb részletet a hányatott sorsú adaptációról. A fiatal Drake története új vizekre evez majd, hiszen hiba lenne elmesélni újra azt, amit a Naughty Dog már egyszer tökélyre vitt.
1559916000

2020-ban jön az Uncharted-film

A Sony a mai napon hivatalosan is bejelentette a régóta várt Uncharted-film premierjének a dátumát. A rajongók még jó ideig várhatnak, Dan Trachtenberg alkotását csak jövő decembertől láthatjuk majd a mozikban.
1531472445

Nathan Fillion Unchartedet teasel

A színész néhány nappal a San Diego-i Comic-Con előtt néhány roppant árulkodó képet posztolt az Instagramjára. Nem nehéz észrevenni az utalásokat az Unchartedre - talán a készülő filmnek ágyaz meg Nathan Drake hasonmása?
1512986402

PSX 2017: Mérföldkőhöz érkezett az Uncharted

A PlayStation Experience-en külön panelbeszélgetést kapott az idén tizedik születésnapját ünneplő Uncharted-sorozat. A beszélgetés során pedig kiderült, komoly eladási mérföldkövet ért el a széria.
1511184639

Tizedik születésnapját ünnepli az Uncharted-sorozat

Egészen elképesztő, hogy repül az idő, az Uncharted-sorozat ugyanis pillanatok alatt érte el a jubileumi tizedik születésnapját, amit a Sony és a Naughty Dog természetesen méltó módon meg is ünnepel.
1483945200

Elkészült az Uncharted-film forgatókönyve

Az adaptáció nyáron kinevezett írója bejelentette, hogy elkészült a forgatókönyvvel, így a részéről semmi akadálya, hogy valóban elkezdődjön a forgatás az idén. Tényleg sínen a projekt?
1478685780

Jövőre tényleg elkezdik forgatni az Uncharted-filmet

Ezt maga Shawn Levy, a projekt frissen kinevezett rendezője jelentette ki, bár elismerte, addig még el kell intézniük néhány dolgot: például a Nathant alakító színészt is meg kellene találni.