Disney Infinity , PC, PS3, WIIU, X360

Skylanders-szerű játékkal dobbant a Disney.
Típus: Akció, Kaland

Disney Infinity - így készíts minijátékokat

A Skylanders-verőnek kikiáltott Disney Infinity beépített szerkesztőfelületének segítségével relatíve könnyen készíthetünk magunknak és másoknak mókás minijátékokat. Erről szól az új trailer.

Disney Infinity - traileren a Play Setek

Az elején tisztázzuk a fogalmat! Mik azok a Play Setek? Egy előre legyártott gyűjtemény, amely az adott Disney-meséből ismerős helyszíneket, karaktereket és minijátékokat foglalja magában. Külön-külön vásárolhatjuk meg.

E3 2013: Disney Infinity - azt csinálsz, amit akarsz

A Disney Infinity is új előzetest kapott az E3 apropóján, a kifejezetten tartalmas trailerből pedig kiderül, mi mindent csinálhatsz majd az augusztusban megjelenő játékban. Vagy ha te nem is, a kistesód biztosan.

Disney Infinity - videón a Karib-tenger kalózai

A Pirates of the Caribbean egyike az első playseteknek, melyek a Disney Infinity augusztusi premierjére készülnek. Jack Sparrow és bandájának küldetésein kívül alkothatunk saját kalandokat is.

Disney Infinity - látnivalókon a Toy Box mód

A Skylanders-verőnek kikiáltott Disney Infinityben találunk egy szerkesztőfelületet, mellyel bárki elkészítheti a saját kalandját a népszerű mesehősök főszereplésével. Képekkel és trailerrel szolgálhatunk a Toy Box módról.

GDC 2013: Huszonöt perc a Disney Infinityből

A GameSpot közel félórás bemutatóval készült a Disney-féle Skylandersről, amiben alaposan szemügyre vehetjük a különböző játékvilágokat, a külön megvásárolható figurákat és persze a portált, amik életre hívják azokat.

Augusztusra csúszik a Disney Infinity

A Skylanders-verőnek kikiáltott Disney Infinity és a hozzá kapcsolódó játékfigurák mégsem jelennek meg júniusban, helyette csak augusztus 20-án startol el a több Disney-féle sikercímet felvonultató produktum.

Disney Infinity - jönnek a Verdák

Lerántották a leplet a Disney Infinity Cars-témájú Play Setjéről, azaz arról a tematikus világról, melyben a főszerepet a Verdák kapják. A 35 dolláros játszótérben lesz verseny, akció és humor is.

Skylanders Disney-módra, jön a Disney Infinity

Igazak voltak a korábbi pletykák, a Disney a minap hivatalosan is bemutatta a Disney Infinity nevű játékot, ami az Activision-féle Skylanders bődületes sikerét hivatott majd meglovagolni.

Nyitott világú játék lesz a Disney Infinity?

Masszív szivárogtatásba kezdett a Polygon magazin. Nagyon is esélyes, hogy a januárban lelepleződő Disney Infinty egy sandbox cím lesz, melyben járműveket vezethetünk és lövöldözhetünk is.