Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid-sorozat ötödik része, Hideo Kojima utolsó Metal Gear-játéka.

GDC 2015: PC-re később jön az új Metal Gear

A Kojima Productions megerősítette, hogy a tegnap beharangozott Metal Gear Solid 5 megjelenési dátum sajnos a PC-s verziót nem érinti, az ugyanis kicsit később, csak szeptember közepén fog megjelenni.

GDC 2015: Dátumot kapott a Metal Gear Solid 5

A vártnál kicsit korábban, de megérkezett a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain korábban beharangozott nagy bejelentése, ami nem más volt, mint a játék megjelenési dátuma. Az új rész szeptemberben debütál.

GDC 2015: Metal Gear Solid 5 bejelentés közeleg

A Kojima Productions nem sokkal ezelőtt fellőtt egy visszaszámlálót, ami szerint hamarosan nagy bejelentésre számíthatunk tőle. Kiderül végre a The Phantom Pain megjelenési dátuma?

Az év első blogajánlója

Egy kisebb szünet után újra jelentkezik a blogajánló, melyben ezúttal az ünnepek alatt feltöltött írásokból válogattunk. A többesszám nem véletlen, hiszen többen is a segítségemre voltak a lista összeállításában.

Metal Gear Online - Nem kerül majd semmibe

A hétvégén bemutatkozott az alaposan átgyúrt, s teljesen megújult Metal Gear Online, amivel kapcsolatban a Konami megerősítette, szerves része lesz a Metal Gear Solid V-nek, így nem kell érte külön fizetni.

A heti galériafrissítés

A hétvége két jeles eseménytől volt hangos, a The Game Awards és a PlayStation huszadik szülinapjának apropóján tartott buliról egy raklapnyi ropogós screenshotot zsákoltunk be. Csak a nagyágyúkra koncentrálunk.

Megvan a Metal Gear Solid 5 dátuma?

Hideo Kojima mindig is szeretett teaselni - gondoljunk csak a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain bejelentését megelőző időszakra. A designer a hétvégén egy árulkodó pólóban jelent meg a The Game Awardson.

TGA 2014: Bemutatkozik az új Metal Gear Online

Kiefer Sutherland, majd Hideo Kojima vezette fel a The Game Awardson a múlt héten már beharangozott Metal Gear Online-bemutatót. A gameplay trailerben a játékosok kooperatív módban támadnak meg egy bázist.

TGA 2014: Itt nézd élőben a díjátadót!

Magyar idő szerint szombat hajnali 3-kor veszi kezdetét a The Game Awards, ahol megkapják az elismeréseket az idei év legjobb videojátékai. Az esemény azért is érdekes, mert 12 világpremiernek lehetünk tanúi - megéri virrasztani!

The Game Awards - Sony-exkluzív bemutatókkal

Már csak pár nap van hátra az év utolsó nagy játékos rendezvényéig, a The Game Awards-ig, így a műsorvezető Geoff Keighley minden nap újabb és újabb információkat hint el Twitterén.