Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid-sorozat ötödik része, Hideo Kojima utolsó Metal Gear-játéka.

Két perc Metal Gear-történelem

Már egy hónap sincs a Metal Gear Solid V megjelenésééig, mely sok szempontból mérföldkő lesz a sorozat életében. A Sony japán divíziója egy kis nosztalgiázásra invitálja a rajongókat.

MGS V: The Phantom Pain - úton az utolsó trailer

Hideo Kojima szokásához híven a Twitter-oldalán jelentette be, hogy már készül a szeptembert indító Metal Gear Solid V: The Phantom Pain utolsó előzetese. Jó eséllyel egyben ez lesz Kojima utolsó MGS-trailere is.

GC 2015: Metal Gear Solid 5 - a felbontásokról

A Konami elárulta, hogy milyen felbontásban futnak a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain különböző verziói. Mint ismert, a játék az előző generációs konzolokra is megjelenik, és azokon is brutálisan fest.

GC 2015: A második galériafrissítés

Megint érkezett egy kazalnyi friss állókép a Gamescomról, így ismét csokorba szedtük őket. Lesz itt Need for Speed, Mirror's Edge Catalyst, XCOM 2, Deus Ex: Mankind Divided, The Crew és Assassin's Creed is.

GC 2015: 30 perc a Metal Gear Solid V bázisán

A tegnap megjelent trailer mellé Kojimáék mellékeltek egy hosszú gameplay felvételt is a Metal Gear Solid V: The Phantom Painről. A videó a Mother Base bemutatására fókuszál.

GC 2015: MGS V - itt a beígért trailer

Még a múlt héten árulta el Hideo Kojima, hogy új Metal Gear Solid V: The Phantom Pain trailert kapunk a Gamescom alkalmával. A videó megérkezett, és elképesztően látványosra sikerült.

Korábban jön a PC-s MGS 5: The Phantom Pain

A Konami előrébb hozta a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain PC-s verziójának megjelenését, így minden platformon ugyanazon a napon, azaz szeptember 1-jén érkezik a játék. Van azonban egy rossz hírünk is.

Elképesztő körülmények között dolgoztat a Konami

Újabb csúfos sztori bukott ki a Konamival kapcsolatban, ezúttal a japán Nikkei közölt egy hosszabb cikket arról, hogy milyen körülmények között kell gályáznia a cég alkalmazottainak.

GC 2015: Jövő héten új MGS V trailert kapunk

Hideo Kojima a Twitteren hintette el, hogy a jövő héten induló Gamescom alkalmából egy vadonatúj Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain trailert kapunk majd, többek között új multiplayer villanásokkal fűszerezve.

Metal Gear Solid V - kiszivárgott a térkép

Mint minden játék, a Metal Gear Solid V is meg fogja kapni a saját kis gyűjtői változatát. Ebben a csomagban helyet fog kapni a játék térképe is, melyről idő előtt szivárgott ki egy kép.