Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid-sorozat ötödik része, Hideo Kojima utolsó Metal Gear-játéka.

Metal Gear Solid V - ennyi hely kell neki PS4-en

Ma már rengeteg helyet foglalnak a játékok, nem csak PC-n, de konzolon is. Épp emiatt többeknek fontos lehet, hogy mennyi helyre lesz szükség majd ahhoz, hogy letölthessék a PS4-es MGS V-öt.

MGS V - itt az új dobozkép, immár Kojima nélkül

A hónapok óta tartó Konami-ámokfutás után, azt hiszem, senki sem lepődik meg azon, hogy végül a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain dobozképét is megváltoztatta kicsit a kiadó.

Feloszlott a Kojima Productions?

Solid Snake japán szinkronhangja, Akio Otsuka a Twitteren hintette el, hogy a Metal Gear Solid-sorozat mögött álló Kojima Productions nincs többé. Megerősítés még nem érkezett, szóval egy pici remény még van az ellenkezőjére.

Metal Gear Solid V - itt az alternatív E3-as demó

Hideo Kojima tegnap a Twitteren erősítette meg, hogy a mai napon mutatkozik be a Metal Gear Solid V E3-as bemutatójának alternatív változata. A küldetés ismerős lesz, de ezúttal mások a feltételek és az útvonalak is.

MGSV - videón a spéci PS4 és a speciális kiadvány

A Konami ha nehezen is, de átvészelte a Kojimával kapcsolatos balhéját, így most már teljes erőbedobással a szeptemberre datált Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenésére tudnak koncentrálni.

E3 2015: 40 percig mozog a Metal Gear Solid V

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain E3-as trailere bőven hosszabb volt, mint a legtöbb játéké, így tulajdonképpen nem is meglepő, hogy az expóra összerakott gameplay demó is 40 perces lett.

E3 2015: A második galériafrissítés

Az E3 második napján sem apadt el a forrás, ismét rengeteg screenshotot sikerült összegyűjtenünk nektek. A tegnapi konferenciák slágerjátékai mellett kaptunk CoD: Black Ops 3, Need for Speed és MGS 5 képeket is.

E3 2015: Íme, a 6 perces Metal Gear Solid 5 trailer

Maga Hideo Kojima osztotta meg a Metal Gear Soild 5: The Phantom Pain hatperces előzetesét a YouTube saját E3-as műsorában. A kedvcsináló elég izmosra sikeredett, megérte várni rá. Dráma és akció vár ránk.

E3 2015: Hatperces előzetest kap az Metal Gear V

Geoff Keighley, a YouTube E3-as közvetítésének házigazdája a Twitter-oldalán erősítette meg, hogy náluk mutatkozik be először az Metal Gear Solid V: The Phantom Pain hatperces E3-as kedvcsinálója.

Mikrotranzakciók a Metal Gear Solid 5-ben

A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain olasz PlayStation Store-os oldala szerint mikrotranzakciók is lesznek a Konami játékában. Pénzért vehetünk olyan könnyítéseket, amikkel például rövidebb ideig tart a bázisunk építése.