Devil May Cry 4

Hiroshi Kobayashi sikerjátékának második folytatása (a Devil May Cry 3 az előzményeket mutatta be). A horror-akció sorozat legújabb része Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra, valamint PC-re.

Elkeltek a Devil May Cry filmes jogai

A Devil May Cry valamilyen szinten mindig is filmszerű jeleneteket tartalmazott, ezért meglepő, hogy még nem csapott le rá Hollywood. Persze azért a sorozat sosem emelkedett Metal Gear Solid-szintű magasságokba a rendezést illetően, a cool főhős köré mégis simán lehet egy jó mozit építeni.

Devil May Cry - így változott meg Dante

A rajongók óriási felháborodással fogadták, hogy a Capcom drasztikusan megváltoztatta a Devil May Cry főhősének külsejét, a kedélyek valószínűleg mindaddig nem is fognak lecsillapodni, míg a DmC meg nem jelenik, és nem bizonyítja a rátermettségét a Dante-fanok kielégítésére.

Gyűjtői kiadást kaphat a Devil May Cry sorozat

A God of War készítői után szabadon a Capcom is fontolgatja, hogy az összes Devil May Cry-t egyetlen csomagban jelenteti meg a rajongók számára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőségesnek hétnek nézünk elébe, megjelenik többek között a Colin McRae: DIRT 2 és a The Beatles: Rock Band, a mozikban pedig az új Végső állomás ijesztget majd.

A Capcom tripláz

A Konami után a Capcom is rájött, hogy mekkora üzlet van az újra kiadott játékokban. Most egy tripla pakkal kedveskednek nekünk.

Mégsem lesz PSP-re Devil May Cry

A Famitsu legfrissebb számából kiderült, hogy mégsem készül hordozható változata a Devil May Cry sorozatnak. A játék PSP-n tette volna tiszteletét.

Tízmillió eladott példánynál tart a Devil May Cry

A Capcom örömmel tudatta a sajtóval, hogy nyolcéves játéksorozatára, a Devil May Cry-ra több mint 10 millióan voltak kíváncsiak világszerte.

Gazdára talált a karácsonyi nyereményjáték fődíja

Hétfő délután gazdára talált karácsonyi nyereményjátékunk fődíja, egy Xbox 360 konzol. Az ünnepélyes átadás az Überkonzol Kerepesi úti üzletében történt.

Lezárult a nagy karácsonyi nyereményjáték

Karácsonyi nyereményjátékunk lezárult, a nyertesek között Xbox 360 konzolt, PC kiegészítőket és eredeti játékokat osztottunk ki. Gratulálunk!

Karácsonyi nyereményjáték - vasárnapig

Fadobozos hangfalszett, lézeres egerek, eredeti játékok és egy igazi Xbox 360 játékkonzol - még nem késő, hogy szerencsét próbálj a karácsonyi nyereményjátékon!