LittleBigPlanet 3 PS3, PS4

A pletykák szerint már készül a LittleBigPlanet 3, és nem a Media Molecule dolgozik rajta.

GC 2014: Ekkor lesz a Sony sajtókonferenciája

A Sony megerősítette, hogy augusztus 12-én, helyi idő szerint este hétkor veszi kezdetét a sajtótájékoztatója a Gamescom rendezvényen, melyen szó lehet a GTA V PS4-es változatáról is.

LittleBigPlanet 3 - ők lesznek Sackboy haverjai

A PS3-ra és PS4-re érkező LittleBigPlanet 3-ban akár négyen is teljesíthetjük a pályákat, méghozzá úgy, hogy Sackboy mellett három másik figurát is irányíthatunk. Ismerkedjünk meg ezekkel a mókás fickókkal!

E3 2014: A harmadik galériafrissítés

Nem is írnék hosszú bevezetőt, hiszen szabályos képzápor zúdult ránk az E3 második napjáról. Itt lesz a The Legend of Zelda Wii U-ra készülő új része, a The Order: 1886, a FIFA 15 és a LittleBigPlanet 3 is.

E3 2014: PS3-ra is megjelenik a LittleBigPlanet 3

Habár a LittleBigPlanet 3-at PlayStation 4-re jelentették be a Sony sajtókonferenciáján, a Sumo Digital illetékese megerősítette, hogy Sackboy új kalandja PS3-on is tiszteletét teszi. De nem biztos, hogy novemberben.

E3 2014: Hivatalos a LittleBigPlanet 3

Sackboy és társai novemberben a PlayStation 4-et is beveszik. A Sony megerősítette, hogy már javában készül a LittleBigPlanet 3 a Sumo Digital jóvoltából. Még több kreatív lehetőség, még több kooperatív karakter vár ránk.

E3 2014: Sony-sajtókonferencia - LIVEBLOG

A jó hír az, hogy idén úgy döntöttem, virrasztok a Sony E3-as konferenciája miatt, és ha már így döntöttem, lesz liveblog is belőle, mert miért ne. A rossz hír csak engem érint, fájdalmas lesz a holnapi napom.

Frissítve: LittleBigPlanet-bejelentés készül

Mozgolódik a Sony, és szinte biztosra vehető, hogy LittleBigPlanet témájú bejelentést kapunk napokon belül. Egy frissen kiadott teaserben Super Sackboyt láthatjuk, aki már repülni is tud. Készül a folytatás?

Új játékon dolgozik a Media Molecule

A PlayStation Vitára készülő Tearaway mellett egy másik projekten is szorgoskodnak a LittleBigPlanet fejlesztői. Honlapjukon egy külön szekciót, illetve egy nyolcvanas évek stílusában készült zenei klipet találunk hozzá.

Készül a LittleBigPlanet 3?

A pletykák szerint már készül a LittleBigPlanet harmadik része, ami viszont nagyobb meglepetés, hogy állítólag nem a Media Molecule dolgozik rajta, hanem a Sumo Digital csapata.