E3 2014: PS3-ra is megjelenik a LittleBigPlanet 3

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 11.
  • Hír
Link másolása
Habár a LittleBigPlanet 3-at PlayStation 4-re jelentették be a Sony sajtókonferenciáján, a Sumo Digital illetékese megerősítette, hogy Sackboy új kalandja PS3-on is tiszteletét teszi. De nem biztos, hogy novemberben.

Természetesen a 8,7 milliós eladással büszkélkedő LittleBigPlanet-széria nem maradhat folytatás nélkül. Kedd hajnalban jelentették be a harmadik részt PS4-re, amit a Sumo Digital készít. A játékosok által kreált tartalmak nem mennek veszendőbe: mindet importálhatjuk a LittleBigPlanet 3-ba, és átesnek némi grafikai tupírozáson is.

Jó hírrel szolgálhatunk azok számra, akik még várnak a Sony új masinájának megvásárlásával: a Sumo Digital illetékese a Twitteren megerősítette, hogy PlayStation 3-ra is megjelenik a LittleBigPlanet 3.

A PS4-es verzió novemberben landol a boltok polcain, de azt egyelőre nem tudni, hogy az előző generációs változat pontosan mikor érkezik.

9.
9.
trion96
#5: "Te képes vagy megvenni egy olyan játékot PS3-ra ami kijön PS4-re is?"

Miért ne? Én is ha megveszem a far cry 4-et akkor még ps3-ra fogom, pedig lehet 2 éven belûl lesz ps4-em is.
Tökéletesen megfelel még a ps3 álltal nyújtott látvány is szerintem
7.
7.
KeXxX
hmm.. gondoltam, hogy ez így még nem next-gen. Grafikai szinten még az LBP2 is így teljesít, akkor PS3-ra veszem meg ezt. De még meglátjuk, sok víz folyik le még addig a Dunán.
6.
6.
strike19
#5: Nincs felesleges 140000Ft ,hogy kidobjak PS4-re.Ha majd a lélektani 100 000 Ft alá csökken akkor veszek.
5.
5.
simon 555
#2: Te képes vagy megvenni egy olyan játékot PS3-ra ami kijön PS4-re is?
LBP-nél még okés, itt nem lesz akkora különbség, de MK-nál meg Fifánál?(Fifa amúgy sokáig lesz, a 13 még volt PS2-re...) Na meg a többinél?
4.
4.
Yanez
#2: Hát a Fifa-ban pl már most akkora a különbség, hogy amikor kipróbáltam a PS4-es demóját, majd visszaültem PS3-on játszani, már tök bénának tűnt. Rohantam is megvenni a PS4-es verziót. Azóta is nyüstölöm, nagyon pazar a játék!
3.
3.
Cristiano
2.
2.
strike19
Még se lesz olyan hamar nálam generáció váltás.LBP3 ,MKX is kijön PS3-ra.Fifa is lesz még.Majd jövőre vagy az után lesz generáció váltás.
1.
1.
p3ti
Ennek én kimondottan örülök! Barátnőm kedvenc játéka, legalább lesz mivel játszanunk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...