LittleBigPlanet 3 PS3, PS4

A pletykák szerint már készül a LittleBigPlanet 3, és nem a Media Molecule dolgozik rajta.

LittleBigPlanet 3 - generációs különbségek

Nagy meglepetést okozott a Sony, amikor bejelentette az idei E3-on, hogy PS3-on is tiszteletét teszi a LittleBigPlanet 3. A kattintás után videóban nézhetitek meg, milyen különbségek vannak a két verzió között.

Késik a LittleBigPlanet 3 Európában

Most akkor tegyük fel a kezeinket, és kezdjünk el ordibálva rohangálni? Azt azért nem, mindössze egy hetes csúszásról van szó, a LittleBigPlanet 3 így csak november 26-án landolhat az európai boltok polcain.

Doktor House a LittleBigPlanet 3-ban

Hugh Laurie adja a LittleBigPlanet 3 egyik fontosabb szereplőjének hangját. A brit úriember alakította Doktor House-t az azonos címen futó TV-sorozatban - a Sony egy külön trailert szentelt a művésznek.

PlayStation 4 - új konzolcsomag a láthatáron

Nem lehet azt mondani, hogy a leendő PS4-vásárlók nem válogathatnak az ilyen-olyan konzolcsomagok közül. A Watch Dogs- és a Destiny-féle bundle mellé akár LittleBigPlanet 3-at tartalmazó összeállítást is választhatunk.

Heti hírösszefoglaló - 38. hét

Jön a Need For Speed Rivals: Complete Edition, a Microsofté a Mojang, és kiderült a Dying Light gépigénye is. Az Assassin's Creed film 2016-ra csúszott, és toplistás a Destiny. Ezek, és még sok más történt a héten. Nézzetek be!

GC 2014: Gigászi galériafrissítés

A Gamescom alkalmából valóságos képözön zúdult ránk. Nem kis nehézségbe telt minden screenshotot csokorba gyűjteni, de megérte: lesz itt Syberia 3, The Divison, The Witcher 3, Dead Island 2 és más finomságok is.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

Heti hírösszefoglaló - 31. hét

Elkezdődött az augusztus, és a héten már történtek mozgolódások a játékiparban. Több játék is megjelenési dátumot kapott, és az ősszel érkező címek marketinggépezete is beindult.

Megjelenési dátumot kapott a LittleBigPlanet 3

Igaz, egyelőre csak a tengerentúli megjelenést tudjuk, de ebből azért nem lesz nehéz kikövetkeztetni az európai érkezést. Ezenfelül pár előrendelői extráról is lerántották a leplet a készítők.

GC 2014: Ekkor lesz a Sony sajtókonferenciája

A Sony megerősítette, hogy augusztus 12-én, helyi idő szerint este hétkor veszi kezdetét a sajtótájékoztatója a Gamescom rendezvényen, melyen szó lehet a GTA V PS4-es változatáról is.