Driveclub PS4

Az autózás valódi élményét kínálja a Driveclub, FPS-nézetből.
1431442801

Driveclub - már nincs messze a PS Plus-verzió?

Ugyan a Sony még mindig hallgat a Driveclub PS Plus Edition megjelenéséről, egy rajongó azért sikeresen rátette a mancsát a PS Plus-előfizetők számára tervezett verzió legfrissebb változatára. Infók a kattintás után.
1429693249

Frissült egy nagyot a Driveclub

A terveknek megfelelően befutott a Driveclub 1.14-es frissítése, amely többek közt egy új bajnoksággal, multis visszajátszásokkal és az ingyenes LaFerrarival bővíti a felhozatalt. Az áprilisi tartalmakról jött egy új trailer is.
1429102849

Driveclub - ingyen LaFerrarit mindenkinek!

Szereted az olasz autógyártó tűzpiros verdáit? Akkor bizonyára örülni fogsz a Driveclub következő ingyenes autójának, a LaFerrarinak, amit még ebben a hónapban megkapnak a játék tulajdonosai!
1427871605

Driveclub - versenyben a MotorStorm buggyja

Már nagyon untad a gyönyörű sportverdáidat, és egy kis igazi mókára vágytál versenyzés közben? Ha magadra ismertél, jó hírünk van, a mai napon ugyanis elérhetővé vált a MotorStorm homokfutója a Driveclub garázsaiban.
1427558455

Driveclub - hamarosan jönnek a buggy-k

Azért nem múlt el nyomtalanul a MotorStorm öröksége az Evolutionnél. Igazak voltak a pletykák, hamarosan virgonc kis homokfutókat vezethetünk a Driveclubban. Már gameplay videóval is szolgálhatunk!
1427118300

Frissítve: Leépítések a Driveclub fejlesztőjénél

Néhány fejlesztőt elbocsátottak az Evolution Studiostól, mivel a cég masszív átszervezésbe kezdett. A megmaradt tagok továbbra is támogatják a Driveclubot, és igen, továbbra is készül a PS Plus Edition.
1426438847

Driveclub - a visszajátszás rejtelmei

A Driveclub közelgő frissítésében végre élesedik a Replay mód, azaz a futamokat immáron visszajátszhatjuk, akár több kameraállás közül választva. A legjobban sikerült versenyeket elmenthetjük és megoszthatjuk másokkal.
1425906038

Driveclub - jönnek a Lamborghinik

Az Evolution Studios megerősítette, hogy a hónap végén érkezik a Driveclub következő letölthető kiegészítése, az öt trófeát és ütős Lamborghiniket tartalmazó csomag, ami szezonbérleteseknek ingyenesen hozzáférhető lesz.
1424793625

Driveclub - még nincs veszve a PS Plus Edition

Tegnap a Sony Computer Entertainment Europe fejesének nyilatkozata alapján joggal hihettük azt, hogy a kiadó törölte a Driveclub PS Plus kiadását, ám a Sony szerint nincs baj, a játék továbbra is készül.
1424700000

Driveclub - lehet, hogy elmarad a PS Plus-kiadás?

A Sony Computer Entertainment Europe fejese megkapta a milliódolláros kérdést: megjelenik-e egyáltalán a Driveclub PlayStation Plus-kiadása? A válasz nem az volt, amit eddig megszoktunk.