Driveclub - jönnek a Lamborghinik

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Evolution Studios megerősítette, hogy a hónap végén érkezik a Driveclub következő letölthető kiegészítése, az öt trófeát és ütős Lamborghiniket tartalmazó csomag, ami szezonbérleteseknek ingyenesen hozzáférhető lesz.

Továbbra sem tudni, mikor mutatkozik be Driveclub régóta ígért PS Plus kiadása, helyette viszont örülhetünk a következő autócsomagnak, ami a hónap végén érkezik. A Lamborghini DLC öt új trófeát és a következő járgányokat fogja tartalmazni: Veneno, Aventador LP 720-4 50° Anniversario, Huracán LP 610-4 és Gallardo LP 570-4 Squadra Corse.


A pakk a szezonbérlettel rendelkezők számára ingyenes lesz, a többiek külön tudják majd beszerezni a PlayStation Store-ból.

20.
20.
kamgecam
#17: Inkább játszanod kéne vele nem meséket hallgatni róla!
19.
19.
kamgecam
#15: +1
Folyamatosan nyomatják hozzá az ingyenes kiegészítőket,nem tudom melyik más játékfejlesztő stúdió csinál ilyet!
Nekem is nagyon adja a Dc,és egyre többen rákapnak az ízére de nem is csodálom,csak egyre jobb lesz.és az a "sebbesség-érzet" ajahaj!:D
Vicce félretéve hatalmas élmény játszani vele,mindig csúcsra járatja az adrenalin szintemet.
Nagyon örülök ennek az új autós címnek,nagyon ráfért már egy ilyen vérfrissítés az iparra.
Bőven benne van a potenciál hogy a legjobb legyen.
17.
17.
Dahaka18
#15: Hihetetlen grafika és sebesség érzet? Micsoda meglepetés. Más nem is kell egy autós játékhoz.
Kérlek, mesélj még !
16.
16.
godach
#9: most néztem meg ezt a Veneno-t. Tényleg brutális ahogy kinéz :D
15.
15.
Falcon
én most vettem meg 2 napja és tényleg lenyűgöző a legjobb jelenleg..... hihetetlen grafika és zenék is pont azén stílusom sok pályával ami nagyon tetszik hogy új pályák nem kell az ismert pályákon 200adjára végig mennem, és sok is van 36-ot számoltam és vannak azoknak a változatai
a sebesség érzet meg valami brutális annyira gyors hogy külső nézetből kel játszanom hogy időben észrevegyem a kanyarokat ami viszont nem tetszik az az irányítás
őrülők hogy a sony is ősszehozot valami autós exlkuziv címet mert a garan turizmo már rég budget kategória volt vagy vicc nem tudom
14.
14.
Yanez
#13: Ahhoz képest mekkora bughalmazként indult, a büdös életben nem gondoltam volna, hogy a jelen egyik legélvezetesebb racing játéka lesz! A Forza, és a DC rendesen hódít most.
13.
13.
KeXxX
Köenigsegg van az alapjátékban?
12.
12.
BloodyDeath
Na remek remek. Nagyon bejön nekem ez a DriveClub. Csomó dolgot kapunk hozzá. Nekem tetszik ez a módszer. ;) Föleg az újabb újabb trophy-k végett szimpatikus ez a megoldás.
11.
11.
joshfeed
Csak az újak ?
Miura, Marzal, Jalpa, Countach, Diablo ?
10.
10.
KőbányaKispest
Szerintem abban mindenki egyetért, hogy a ma kiadott legbrutálisabb grafikájú autós game. Valami eszméletlen, hogy néz ki.
9.
9.
Ra1D3n
#8: Egyszerre fosnád le a bokád és hugyoznád tele a gatyádat, ha egy ilyen szürreális viccbe beleülhetnél egyszer. Szerintem már-már kicsit futurisztikus a dizájnja, és nem is néz ki rosszul a kicsike :)
8.
8.
crashpipi
Kevés és a Veneno-ért haragszom is. Az csak egy átpiált éjszaka utáni papírra vetett szürreális vicc, nem autó, igazán választhattak volna valami klasszikust. :S
7.
7.
PaprikaJancsi
Hogyan adhatták ki nélkülük ?!
6.
6.
h.jozsa
#2: Bisztosan lessz az is......japo verdák kellenek!
4.
4.
PaulMarloW
aki szeretni a Lamborghinik az boldog lesz
3.
3.
vanpear
"A pakk a szezonbérlettel rendelkezők számára ingyenes lesz", tényleg nem kell fizetni a season pass-ért. Rossz fogalmazás!
2.
2.
Tyebeca
Már csak egy made in Japan car pack és maximálisan elégedett leszek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...