Driveclub PS4

Az autózás valódi élményét kínálja a Driveclub, FPS-nézetből.

Leállnak a Driveclub és a SingStar szerverei

A Sony bejelentette, hogy 2020 januárjában a SingStar PS3-as és PS4-es változata is elveszíti az online funkcióit, márciusban pedig hasonlóan jár a Driveclub, a Driveclub VR és a Driveclub Bikes is.

2020-ban leállnak a Driveclub szerverei

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy augusztus végéig lesznek elérhetőek a PlayStation Store-ban a Driveclub megvásárolható tartalmai, majd 2020-ban a játék teljes online szekcióját nyugdíjba küldik.

Komoly gondban a Driveclub fejlesztőcsapata?

Nagyon úgy néz ki, hogy hiába mentette meg a Codemasters a Driveclub fejlesztőit, az Onrush pocsék eladásai után a csapat jövője ismét bizonytalanná vált. Egyelőre csak létszámleépítésekről lehet hallani.

Új stúdiót alapítottak a Driveclub fejlesztői

Számos korábbi Motorstorm- és Driveclub-fejlesztőt felvonultató stúdiót nyitottak Liverpoolban. A Wushu Studios azonban nem versenyjátékot készít majd, hanem egy sci-fi témájú alkotást az Unreal Engine 4-gyel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.

40 dollárba kerül majd a Driveclub VR

A Driveclub VR a PlayStation VR egyik legfontosabb nyitócíme, azt viszont nemigen lehetett tudni eddig, hogy miként férhetnek majd hozzá a játékosok. A Sony most tisztázta a helyzetet.

GC 2016: Mi a helyzet a Driveclub VR-ral?

A Sony már egy éve dolgozik a Driveclub VR-változatán, amely Japánban a PlayStation VR nyitócíme lesz. Most megerősítették a nyugati verziót is, de még nem tudjuk pontosan, mikor kapjuk meg. Új képeink is vannak.

PlayStation VR-nyitócím lesz a Driveclub VR

Az áprilisban még csak pletykált Driveclub VR-ra se kell már sokat várnunk, a japán PlayStation Blog ugyanis elárulta, a szigetországban a PlayStation VR egyik nyitócíme lesz a játék.

Kézzelfogható közelségben a Driveclub VR

Tavaly október után ismét felbukkant a Driveclub VR-szemüveges verziója. Ezúttal viszont az amerikai korosztály-besorolásért felelős szervezet, az ESRB honlapján, ami azt is előrevetíti, hogy a PlayStation VR-ral együtt jöhet a játék.

A Codemasters menti meg az Evolutiont

Óriási a mozgolódás a Driveclubot és a MotorStorm-játékokat jegyző Evolution Studios háza táján: miután a Sony bezárta a fejlesztőcsapatot, a Codemasters bejelentette, hogy felkarolja az ott dolgozó szakembereket.