Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues PC

Íme, az Ultimate atyjának legújabb szerepjátéka!
1541008805

Free-to-playre váltott a Shroud of the Avatar

Alig hét hónappal a végleges változat megjelenése után máris ingyenesen játszható lett Richard Garriott MMORPG-je. Így talán szélesebb közönséghez is eljuthat az Ultima ihletésű szerepjáték.
1521392453

Ilyen lesz a Shroud of the Avatar világa

Ne felejtsük el, hogy a hónap végén érkezik Richard Garriott új szerepjátéka. Az Ultima-sorozat atyja egy igazi régivonalas anyagot készített vonzó világgal és kooperatív lehetőségekkel. Mindkettőről szó lesz az új előzetesekben.
1383573600

Mozgásban a Shroud of the Avatar

Fél éve annak, hogy Richard Garriott belevágott a Shroud of the Avatar fejlesztésébe, ennek apropóján érkezett most egy gameplay videó, ami bemutatja, hogy áll éppen a projekt.
1373788807

Shroud of the Avatar-bemutató Garriott mestertől

A héten már közelebbről is megnézhettük a Richard Garriott készülő MMO-ját, most tizenegy percen át mozog a Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues. Kiderül, hogy miért olyan hasznos elfoglaltság a favágás.
1373367611

Egy órán át mozog Richard Garriott új MMO-ja

Nemrégiben a Rooster Teeth Expón mutatták be a Shroud of the Avatar: Forsaken Virtuest, azaz Richard Garriott új MMORPG-jét. Most hosszabban belenézhetünk a korai verzióba, ahol találkozunk egyedi megoldásokkal is.
1365402044

Összejött a pénz Richard Garriott új játékára

Richard Garriott az űrutazás és a Titanic roncsainak meglátogatása mellett azért hajlandó játékot is fejleszteni, annál is inkább, mert a Shroud of the Avatar Kickstarter-kampánya a minap sikerrel zárult.
1363007085

Bemutatkozik Richard Garriott új játéka

Az Ultima atyja visszatér a kaptafához, legújabb szerepjátéka a Shroud of the Avatar címet viseli, és kizárólag PC-re jelenik majd meg. A Kickstarteren gyűjtenek rá, a kampány remekül halad.