Shroud of the Avatar-bemutató Garriott mestertől

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 14.
  • Videó
Link másolása
A héten már közelebbről is megnézhettük a Richard Garriott készülő MMO-ját, most tizenegy percen át mozog a Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues. Kiderül, hogy miért olyan hasznos elfoglaltság a favágás.

Egy hős lovaggal kalandozunk ebben a csodálatos fantasy világban, igaz, grafikai szempontból nem tud újat mutatni a Shroud of the Avatar. Ezúttal Richard Garriott narrációjával élvezhetjük a 11 perces gameplay bemutatót, amely még egy korai alfaverzióból származik. Még egy hangulatos faluban is megfordulunk, persze miután némi fát begyűjtöttünk az erdőből. Hiába, még a nemeseknek is meg kell becsülniük a kétkezi munkát.

 

 

12.
12.
AkosDK
#5: egy ertelmes comment vegre
11.
11.
RangerFox
Nekem ez nem tetszik annyira de ez az én személyes véleményem..
10.
10.
TBO0
#4: Tényleg nem értem, de ha már reply-ztél akár el is magyarázhatnád. Tisztában vagyok vele, hogy ki ez a faszi. Amit sokan elfelejtetek, hogy ez nem RPG lesz, hanem MMORPG, a kettő manapság már köszönőviszonyban sincs egymással.

#5: Ebben az esetben nem beszélhetünk oldschool RPG-ről. Ahogy fogalmaztál, én is "oda-vissza" vagyok az ilyen játékokért, de ennek a látottak alapján köze nincs azokhoz a játékokhoz. Vicc.
9.
9.
Szerintem megjelenése után nemsokkal már minden szerveren ki lesz vágva az összes fa meg minden.(és a kimaxolt kockák csomó pénzért adják majd el a kezdőknek)
8.
8.
Archondelta
#5: Amikor a Wasteland 2 minőségét és rajongói táborának méretét látván, bármiféle feltétel nélkül azt mondja egy kiadó, hogy bevállalja a fizikai disztribúciót, akkor szerintem több van egy cím mögött, mint az elenyésző kisebbség. Azzal egyetértek, hogy ezek a kickstartolt projektek rétegjátékok lesznek, de nem is azért készülnek, hogy mindenkinek megfeleljenek. Ebben a ( mid-sized developer) kategóriában pedig bőven meg fogják állni helyüket, mind Garriot, mind Fargo, mind Avellonék. Azt sem mondanám, hogy az ipar fejlődött, leginkább csak számokban, az pedig pont nem érdekli a kreatív embert egészen addig, míg van kenyér az asztalon, és van platform melyen megoszthatja alkotását. Ezek a címek mind kult-klasszikusok lesznek, de ebben a szellemben fejlesztik őket, senki nem mondta, hogy robbantani akarnak vele. Igen; a kisebbségnek készül, de ez a közönség messze nem elenyésző. A másik, hogy szerintem egy pre-alpháról korai még kijelenteni, hogy mennyit fog újítani, mert ez még nem is vertical slice volt.
7.
7.
SLi
#5: "Van egy bizonyos réteg aki oda-vissza van az OldSchool RPG-kért, de ez elenyésző. "
Nem hiszem, aki szereti az RPG-ket, mondjuk ez a kedvenc műfaja, azoknak 90 százaléka biztos oda van a klasszikusokért, az már lehet, hogy az összes gamerhez képest ez elenyésző, ezt elismerem.

"Az RPG-k nem véletlenül fejlődtek azzá amivé"
Inkább egyszerűsödtek mint fejlődtek, én így is szeretem őket, de azért fejlődésről nem igen van szó.
5.
5.
DzsungelCsirke
#4: Az túlzás hogy várják. Van egy bizonyos réteg aki oda-vissza van az OldSchool RPG-kért, de ez elenyésző. A többiek pedig kipróbálás után valószínűleg rá fognak unni az egészre.

Garriot atya nagy dolgokat tett le az asztalra 20 éve, de teljes mértékben nem lehet ignorálni az ipar fejlődését. Az RPG-k nem véletlenül fejlődtek azzá amivé. Kíváncsian várom mi sül ki ebből, de szerintem nem fog nagyot robbanni. Az előző videóban pedig fél órán át ígérgette,hogy az ő játéka mennyivel másabb lesz mint a többi MMO. Ehelyett végülis visszanyúlt az Ultimához, ami a műfaj atyja, tehát épp olyan mint a piacon lévő MMO-k 90%-a. Az egyedüli ami érdekesnek néz ki az a ,,szabad'' beszélgetés az NPC-kkel, de az is csak látszat.
4.
4.
Cuppak
#2 Szerintem te rohadtul nem érted hogy miért várják ennyire ezt a játékot sokan..
3.
3.
Cuppak
Nagyon jónak tűnik, szerintem fasza lesz!
2.
2.
TBO0
#1: Jónak? Ez? Belenéztél egyáltalán a videóba, vagy csak odakommenteltél mindenhova? :D Ez a játék még a tucat MMO-k között sem fogja megállni a helyét. Egy indie RPG-nek még elmenne ezzel a mechanikával, de többnek nem. Nem tudom mit érzett a faszi, amikor előállt ennek a játéknak az ötletével. Borzalmas.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...