Playstation 3

Új generációs Playstation játékkonzol, rövid nevén PS3. A gépezet 2009 őszén nagyobb átalakításon esett át, a megújult design mellé pedig jelentős árcsökkentés is dukált.
1420138834

Sony: kárpótlás a karácsonyi kimaradásért

Tavaly karácsonykor egy hackertámadás miatt több napra leálltak a PlayStation Network és az Xbox Live szerverei. A Sony csak mostanában tudta orvosolni a hibát, így ma bejelentették, minden kárvallott kárpótlásban részesül.
1419768000

A Samsung-tévéket is beveszi a PlayStation Now

A Sony nem viccelt, amikor azt mondta, hogy nem csak a saját termékein teszi majd elérhetővé a PlayStation Now-t. Karácsonykor jött a bejelentés, miszerint a Samsung okostévéin is használható lesz a szolgáltatás.
1419751484

Megbénult karácsonyra a PSN és az Xbox Live

A Lizard Squad néven futó hackercsoport szentestén összehangolt DDoS-támadást indított az Xbox Live és a PlayStation Network ellen. Az akció jól sikerült: több órán keresztül elérhetetlenek voltak az online szolgáltatások.
1418637637

Jó üzlet a PS Plus és az Xbox Live előfizetés

Ma már teljesen természetesnek vesszük, hogy éves PlayStation Plus vagy Gold előfizetésünk mellé havonta különböző ingyenes játékok ütik a markunkat. De vajon tisztában vagyunk vele, mekkora összegben kapjuk ezeket?
1417971653

A jó, a rossz és a csúf

Mozgalmas hetünk volt, hiszen két fontosabb esemény is megrendezésre került, emiatt pedig rengeteg trailer és látnivaló került ki a 2015-ös címekből. Múlt héten induló rovatunk ezúttal is feleleveníti a fontosabb történéseket.
1417882200

Nézd nálunk a PlayStation Experience programját!

A ma hajnalban tartott The Game Awards megkoronázásaként a hétvége hátralévő részét a PlayStation Experience bámulásával és végigizgulásával tölthetitek. Habár ez az esemény is Las Vegasban lesz, van róla élő streamünk.
1417603140

Frissítve: Ma 20 éves az első PlayStation

Ma is van miért ünnepelni, a tortát ezúttal az első PlayStation és így persze maga a PlayStation márka kapja, méghozzá húsz gyertyával a tetején. A mai napig ez az egyik legsikeresebb konzol.
1417431609

A Sony többé már nem FIFA-szponzor

A Sony felmondta a tízéves szponzori szerződését a FIFA-val - a rossznyelvek szerint a a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség korrupciós botránya miatt. A mérkőzéseken nem lesz több PlayStation-reklám a pályák szélén. Kár.
1417420806

Az Xbox One nyerte a fekete pénteket

Amerikában bevett szokás, hogy fekete pénteken megőrülnek a vásárlók az áruházak kihagyhatatlan akciótól. Mi a konzoleladások szempontjából vizsgáltuk a karácsonyi szezon kezdetét. Az Xbox One legyőzte a PS4-et.
1415890800

Felhőalapú tévészolgáltatást indít a Sony

A Sony a jövő év elején érkező PlayStation Vue névre keresztelt felhőalapú televíziós szolgáltatásával még több és színesebb tartalmat szeretne nyúltani a konzolos felhasználóinak.