Infinite Crisis PC

MOBA-játék készül a DC-képregények alapján. Várjuk?
1367427600

Infinite Crisis - jövő héten indul a bétatesztelés

Egy pillanatra sem tétlenkedik a Turbine, alig jelentette be az Infinite Crisist, a projekt már arra is készen áll, hogy egy zárt bétateszt keretei között fogadja a játékosokat. Mármint azokat, akik be is kerülnek rá.
1367152114

Infinite Crisis - Gaslight Batman és Doomsday

Folytatódik az Infinite Crisis karakterbemutató-sorozata, ezúttal Gaslight Batman és Doomsday képességeit veszik sorra a Turbine munkatársai, miközben éles bevetés közben figyelhetjük meg mindkét szereplőt.
1366636020

Infinite Crisis - bemutatkozik Zatanna

Újabb karakterbemutató érkezett az Infinite Crisishoz, ez Zatannát mutatja be a nagyérdeműnek. Aki nem tudná, a hölgy illuzionista, és azt varázsol elő, amit csak szeretne - még nyúllá is változtathatja az ellenfeleit!
1365242400

Infinite Crisis - az első karakterbemutatók

Azért lehet jó MOBA-játékot csinálni, mert a bejelentés után egyesével, külön előzetesben tudják bemutatni a készítők az összes játszható karaktert... A Guardians of Middle-Earth nyomaiba lép az Infinite Crisis.
1364225400

MOBA készül a DC-képregények alapján

A MOBA az új második világháborús stratégia, csak úgy záporoznak a műfaj követőiről szóló bejelentések. A Guardians of Middle-Earth után megint a Warner Bros. száll ringbe, igaz, most képregényes feldolgozással.