Monster Hunter Online PC

Kínában startol el a free-to-play modellben játszható Monster Hunter Online, de azért nem kell lemondani az európai verzióról sem.
1462791600

Resident Evil - valami nagyra készül a Capcom

A japán kiadó a legfrissebb üzleti jelentésében célozgatott rá, hogy a Resident Evil: Umbrella Corps csupán a bemelegítés lesz az év második felében esedékes "nagyszabású támadásuk" előtt.
1459684800

Jön a mobilos Mega Man és Monster Hunter

A Capcom megerősítette, hogy megalapította új, mobilos részlegét, ami a japán kiadó jövőbeli terveinek megfelelően a mobilpiacon próbál majd teret hódítani. A csapattól olyan játékok lesznek várhatóak, mint a Mega Man és a Monster Hunter.
1372851024

Húsz percen át mozog a Monster Hunter Online

Kínában már javában zajlik a Monster Hunter Online bétatesztje, a leleményes felhasználók szerencsére nem hagyták porosodni a videófelvevőjüket. így húsz percen át nézhetjük a CryEngine 3-as MMO játékmenetét.
1372087809

Monster Hunter Online - itt a második előzetes

Hamarosan elstartolt a Monster Hunter Online, amely nem csak azért érdekes, mert egy free-to-play MMO a CryEngine 3-mal, hanem azért mert ez lesz a frencsájz első darabja számítógépeken.
1368446449

Monster Hunter Online - képek és infók

Alighanem az egyik legszebb MMO-val lesz dolgunk a Monster Hunter Online személyében, köszönhetően a CryEngine 3-nak. A Capcom új részleteket közölt a harcrendszerről, mindezt képekkel kiegészítve.
1367830811

Filmes traileren a Monster Hunter Online

Egy remek hangulatú CG-trailert kaptunk a Monster Hunter Online-ról, azaz a népszerű frencsájz első PC-s kivetülésérről, amit nem mellesleg a CryEngine 3 hajt majd. És ami a legfőbb: Európában is élvezhetjük.
1366462856

Nyugatra érkezik a Monster Hunter Online

Így legyen ötösünk a lottón. A héten azért rimánkodtunk, hogy a nemrégiben bejelentett Monster Hunter Online Kína mellett Európában is tiszteletét tegye, erre tessék! Hamarosan mi is kipróbálhatjuk a CryEngine 3-as címet.
1366300835

Monster Hunter MMO-t kap Kína

A Capcom bejelentette, hogy Kínában hamarosan útjára bocsájtja a Monster Hunter Online-t, amely egy free-to-play modellben játszható MMO lesz a népszerű frencsájz alapján. Nem is néz ki rosszul.