Killer Instinct PC, XBOXONE

Xbox One-on tért vissza a Rare Killer Instinct-sorozata. Később PC-s változat is készült a játékból.
1385051416

Killer Instinct - az utolsó előzetes

Launch trailert kapott a Killer Instinct is, ami nem csoda, hiszen az Xbox One nyitócíméről van szó, amely holnap jelenik meg. Az utolsó előzetesig kellett várnunk egy régi visszatérő karakter debütálására. Vajon ki ő?
1384873200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban befejeződik a generációváltás, boltokba kerül az Xbox One, méghozzá egy raklapnyi nyitócímmel az oldalán. Persze ettől függetlenül is lesznek érdekes megjelenések.
1383825621

Ingyen Killer Instinct jár az Xbox Live-veteránoknak

Mármint nem az egy karaktert tartalmazó free-to-play változat, hanem a minden földi jóval megpakolt komplett kiadás. Ha elég nagy az Gamerscore-jaid száma, s jó pár évet aktívan eltöltöttél a Live-on, reménykedhetsz.
1383411629

Killer Instinct - bemutatkozik Orchid és Spinal

A Microsoft lerántotta a leplet a Killer Instinct hatodik és hetedik karakteréről, Orchidról és Spinalról. Remélhetőleg mindkét szereplő egy csapásra belopja magát a rajongók szívébe. Nézzük meg őket élesben!
1380900639

Fight Stick érkezik a Killer Instincthez

Arcade játékvezérlőt kap az Xbox One-ra érkező Killer Instinct. A Fight Sticket a kiegészítők perifériák nagymestere, a Mad Catz gyártja. A prototípust az Xbox fenegyereke, Major Nelson szellőztette meg.
1380124803

Killer Instinct - szadizás Sadirával

Több mint tíz percen át nézhetünk most bele a Killer Instinct frissen bemutatott karakterének repertoárjába. Sadira igazi érzéki nő, ám nem rest kíméletlen eszközökkel megvédeni magát az ellenséggel szemben.
1379772000

TGS 2013: Killer Instinct - bemutatkozik Sadira

A Tokyo Game Show alatt mutatkozott be a Killer Instinct következő és egyben teljesen új karaktere, Sadira. A hölgyeményről egy trailert kaptunk eddig, ezt egy kattintás után láthatjátok is.
1378722600

Killer Instinct - masszív videóanyag

Kilencperces fejlesztői videó jelent meg az Xbox One nyitócíméről, amiben a kötelező gameplay jelenetek mellett azt is megnézhetjük, hogyan szabhatjuk majd testre a játékbeli karaktereket.
1378029600

Killer Instinct - ezt tudja Chief Thunder

Régi-új előzetest kaptunk a Killer Instinct-ről, ami Chief Thunder néhány kombóját mutatja be röviden. A trailer végén a korábban már látott, az egyik új karaktert teaselő felvétel is előkerül.
1377692820

Killer Instinct - jövőre jön a "második évad"

Most már nagyjából mindent lehet tudni arról, hogyan és mennyit kell majd fizetni az egyébként ingyenesen letölthető Killer Instinctért. A Microsoft szerint addig jönnek új harcosok a játékhoz, míg az Xbox One piacon van.