D4: Dark Dreams Don't Die XBOXONE

A Deadly Premonition alkotójának új projektje.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét soványabbnak ígérkezik, mint a korábbiak, de PC-n azért akad egy-két fontosabb megjelenés. Érkezik az elmúlt időszak egyik legbotrányosabb játéka, és a Blizzard is új címet startoltat el.

PC-s demót kapott a D4: Dark Dreams Don't Die

Derült égből villámcsapásként érkezett meg a D4: Dark Dreams Don't Die PC-s demója. Napra pontosan egy hét múlva érkezik a játék, így a megjelenés előtt érdemes kipróbálni és megnézni, hogyan fut a gépünkön.

Júniusban jön a D4 PC-s változata

Megjelenési dátumot kapott az eredetileg Xbox One-exkluzív kalandjáték, a D4: Dark Dreams Don't Die számítógépes változata, emellett azt is elárulták a készítők, hogy mennyit kell fizetnünk érte.

D4: Dark Dreams Don't Die - itt a gépigény

Nemrég hivatalosan is megerősítették, hogy PC-re is megjelenik Hidetaka Suehiro legutóbbi játéka, D4: Dark Dreams Don't Die. Most a gépigény mellett a PC-s verzió extráiról is elárultak pár részletet.

PC-re is megjelenik a D4: Dark Dreams Don't Die

Hidetaka Suehiro kalandjátéka annak idején kizárólag Xbox One-ra jelent meg, az erőteljesen rétegjátéknak számító anyag viszont csak a Games with Gold-akcióval együtt tudott szemmel látható letöltésszámot felmutatni.

GDC 2015: PC-re is megjelenik a D4?

Úgy tűnik, PC-re is megjelenhet a Deadly Premonition alkotóinak legutóbbi játéka, a D4: Dark Dreams Don’t Die. Bár a bejelentés még nem történt meg, egy egészen egyértelmű utalást kaptunk a PC-s verzióra.

Egymillió felett a D4: Dark Dreams Don't Die

A kezdeti nehézségek után úgy tűnik, mégiscsak sikeres lesz a Deadly Premonition alkotóinak nemrég megjelent epizodikus kalandjátéka, a D4: Dark Dreams Don't Die. A friss hírek szerint egymillió példánynál jár a játék.

Íme, a januári Games with Gold kínálata

Egy méltatlanul kevés rivaldafényt kapott kalandjátékot, némi sárdagasztást és egy prémium szerepjátékot kapnak az újévben az Xbox Live Gold előfizetői. A Microsoft megerősítette a januári Games with Gold felhozatalát.

D4: Dark Dreams Don’t Die teszt

David Young vagyok. A bostoni rendőrség tisztje voltam. Két évvel ezelőtt valaki megölte a feleségem. Azóta minden időmet azzal töltöm, hogy felkutassam a gyilkost. És bosszút álljak rajta.

Holnap jön a D4, itt a launch trailer

A kalandjátékok szerelmesei örülhetnek, elvégre szeptember 19-én érkezik a Deadly Premonition készítőinek interaktív jelenetekkel operáló Xbox One-exkluzív alkotása, a D4. A megjelenés mellé egy trailert mutatunk.