Below XBOXONE

A Capybara Games új játéka kizárólag Xbox One-ra jelenik meg.
Típus: Akció

Csúszik a Below és a The Elder Scrolls: Legends

A Capybara Games júniusban bemutatkozott alkotása, a Below csak jövőre látja meg a napvilágot. Hasonló a helyzet a The Elder Scrolls világában játszódó gyűjtögetős kártyajátékkal is - ezt le kell nyelnünk.

Below - 9 percnyi procedurálisan generált kaland

Az E3-as, közel húszperces bemutató után ismét mozgás közben leshető meg a Capy Games PC-re és Xbox One-ra is fejlesztett, procedurálisan generált helyszínekkel operáló kalandjátéka, a Below.

E3 2015: Húsz percig mozog a Below

Régen hallhattunk már a Capybara Games új játékáról, a Belowról, az E3 apropóján azonban újra megmutatta magát a roguelike-elemeket felvonultató kalandjáték. Egy húszperces gameplay videónk van róla.

GC 2014: Gigászi galériafrissítés

A Gamescom alkalmából valóságos képözön zúdult ránk. Nem kis nehézségbe telt minden screenshotot csokorba gyűjteni, de megérte: lesz itt Syberia 3, The Divison, The Witcher 3, Dead Island 2 és más finomságok is.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

E3 2014: Gameplay videót kapott a Below is

Végre hallatott magáról az egyik legígéretesebb független fejlesztésű cím, a Below is. A Capybara Games közel húszperces gameplay demóval készült az E3-ra, ennek a felvételét nézhetitek most meg.

PC-re is megjelenik a Below

Új trailert kapott a Below, aminek a végén már nemcsak az Xbox One logója tűnik fel, de egy elég erőset utalnak a készítők a steames megjelenésre is. Vajon mennyit kell rá várni?

E3 2013: Az első galériafrissítés

Elérkeztünk az E3 első napjához, az elmúlt órákban számos screenshot és artwork landol a galériánkban, amik megérdemlik a figyelmedet. Lesz itt Ryse, Mirror's Edge 2, The Division, Beyond, Forza 5, Titanfall és sok más is.

E3 2013: Futottak még a Microsoft konferenciáján

Ahogy az várható volt, akadtak olyan címek is a Microsoft bemutatóján, amikkel ritkábban foglalkozunk majd, ugyanakkor megemlíteni mindenképpen érdemes őket. Összeállítás következik.