Csúszik a Below és a The Elder Scrolls: Legends

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 18.
  • Csúszás
Link másolása
A Capybara Games júniusban bemutatkozott alkotása, a Below csak jövőre látja meg a napvilágot. Hasonló a helyzet a The Elder Scrolls világában játszódó gyűjtögetős kártyajátékkal is - ezt le kell nyelnünk.

Kevesebb, mint két hét van hátra az évből, így borítékolható volt, nem fog megjelenni néhány decemberre ígért alkotás. A Capybara Games két évvel ezelőtt leplezte le a roguelike-elemeket felvonultató kalandjátékát, a Belowot. A fejlesztők egészen mostanáig azt kommunikálták, hogy az alkotás még idén napvilágot lát PC-n és Xbox One-on.

Nos, a stúdió szóvivője szerint ebből nem lesz semmi, a cím "valamikor 2016-ban" érkezik. A srácok emellett elhintették, hogy az újévben további híreket osztanak meg velünk a játékról.

Következő versenyzőnk, a Bethesda free-to-play kártyajátéka, a The Elder Scrolls: Legends, amit az E3-on mutattak be Pete Hinesék. Az alkotás nagyon emlékeztet minket a Hearthstone-ra, amivel nincs is baj, elvégre a népszerű univerzum bőven elbír a hátán egy CCG-t.

A fejlesztők a Twitteren erősítették meg, hogy a játék 2016-ra csúszik, pontosabban a "következő 15 napban" tutira ne számítsunk rá. A The Elder Scrolls: Legends PC-re és mobilokra érkezik.

1.
1.
Extol
Aaaaaaaaaaaaaaaaa érdekessc kártyázás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...