Plants vs. Zombies: Garden Warfare PC, X360, XBOXONE

Igazak voltak a pletykák, multis lövölde készül a Plants vs. Zombiesból.
1429035480

EA-játékok az új Humble Bundle-ben

Gyors pénzköltési lehetőséget ajánlunk a figyelmetekbe az esti kikapcsolódás előtt: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, benne az Electronic Arts néhány játékával. Pár dollárt megérnek, nem?
1417894171

Ingyen EA-játékok a PSN-en

A PlayStation huszadik születésnapja alkalmából az Electronic Arts egy igazán nagylelkű ajánlattal lepi meg rajongóit. Három játékuk ugyanis most ingyen tölthető a PlayStation Networkön keresztül.
1409052600

Brit toplista: élen az új Diablo-kiadás

Végre történt valami a múlt héten, voltak játékmegjelenések, és ennek megfelelően a brit játékeladási toplistán is akadnak változások. A Diablo III: Ultimate Evil Edition az élen nyitott természetesen.
1408383960

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük. A héten már érkezik néhány olyan játék, ami sokatokat érdekelhet, jóllehet ezek inkább portok, lemaradt verziók. A Diablo III: Ultimate Evil Edition mellett a Plants vs. Zombies: Garden Warfare is új verziókat kap.
1408284041

Heti hírösszefoglaló - 33. hét

A héten zajlott Európa legfontosabb játékipari eseménye, a Gamescom, ahonnan a Gamekapocs egyszemélyes küldöttsége, Daks is élőben tudósított. A kiállításnak köszönthetően rengeteg újdonságot kaptunk a héten.
1408096851

72 órán át ingyen játszható a PvZ: Garden Warfare

Újabb játék csatlakozott az Origin Game Time-hoz, ezúttal a Plants vs. Zombies: Garden Warfare játszható 72 órán át. Ha kíváncsi vagy hogyan is sikerült a Frostbite Engine-nel megtámogatott multis cím, most kipróbálhatod.
1403690441

Launch traileren a PC-s Garden Warfare

A héten véget ér a Plants vs. Zombies: Garden Warfare Xbox-exkluzivitása, így számítógépeken is tiszteletét teszi a PopCap többjátékos örömökre kihegyezett shootere. Ennek örömére csekkoljuk le a launch trailert!
1403503200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június utolsó hetére alaposan összekapták magukat a kiadók és a fejlesztőcégek, a következő hét napban egy raklapnyi új játék kerül majd a boltok polcaira, köztük néhány olyan darab, ami még ígéretes is!
1403341200

Trailert kapott a PC-s Garden Warfare

Jövő héten jelenik meg a Plants vs. Zombies: Garden Warfare PC-s változata, amiben még egy ideiglenes exkluzivitást élvező pálya is helyet kapott. Új trailer mutatja be a játékot.
1401624000

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - a gépigény

Noha a héten a legnagyobb hírt az jelentette Plants vs. Zombies: Garden Warfare-fronton, hogy végre bejelentették a játék PlayStation-verzióit is, azért jutott még érdekesség a hétvégére: íme, a PC-s változat gépigénye.