Dungeon Keeper Mobil

A klasszikus istenszimulátor mobilokon éled újjá.

Itt az újabb ingyenes játék az EA-től

Az Origin On the House akciójának köszönhetően időről-időre ingyen címekkel lepi meg a kiadó a játékosokat. Ezúttal a Bullfrog 1997-es klasszikusát, a Dungeon Keepert szerezhetjük be.

Az EA bezárja a Mythic Entertainmentet

A Warhammer Online és a Dark Age of Camelot-sorozat fejlesztője már nem létezik többé - az EA megerősítette, hogy bezárja a nagy múltra visszatekintő stúdiót. Nem vagyunk meglepve, a jelek erre utaltak korábban.

EA: újra versenyben a legrosszabb cég címéért

Idén is az Electronic Arts lehet Amerika legrosszabb cége, legalábbis a jelöltek között biztosan ott van az óriáskiadó is. Most az internet népén a világ szeme, szavazással dől el, ki lesz a "nyertes".

Ingyenes Dungeon Keeper Valentin-napra

Valentin-nap alkalmából ingyenesen töltheti le minden GOG.com-felhasználó a Dungeon Keeper Goldot. Emellett több Dungeons & Dragons- és multiplayer játék is akcióban van az oldalon.

Mindenki kiakadt az új Dungeon Keeperen

A múlt héten mutatkozott be az új Dungeon Keeper, ami alaposan felbosszantotta a játékosokat és a kritikusokat, sőt még a cím atyja, Peter Molyneux is kiakadt az EA free-to-play rebootján.

Megjelent az új Dungeon Keeper

Mától tölthető le az új Dungeon Keeper, pontosabban az a reboot, amit még mobilokra jelentett be az Electronic Arts tavaly nyáron. Az anyag free-to-play, ergo a kipróbálásán nem veszíthettek.

EA: free-to-playt mindenhová

Peter Moore szerint az Electronic Arts számára az a fontos, hogy a rajongók bármikor, bárhonnan elérhessék a kedvenc sorozataikat, és ezzel egybevág, hogy mindegyiknek legyen free-to-play kivetülése is.

GC 2013: Mobilokon támad fel a Dungeon Keeper

Évek óta könyörögnek a rajongók az EA-nek, hogy nyúljon hozzá a Dungeon Keeper-sorozathoz, és tessék, megtette! Más kérdés, hogy nem éppen úgy, ahogy azt vártuk: az új játék kizárólag mobilokra jön.