Nintendo 2DS 3DS

A Nintendo 3DS 2D-s változata.
Típus: 2D-s, Játékkonzol

Egységes digitális piacot akar az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság javaslata szerint az Európai Unió tagállamaiban a jövőben egységes áron vásárolhatnánk meg a digitális tartalmakat, azaz nem változnának országonként a Steam, az Xbox Live és a PlayStation Store árai.

Írd fel a naptárba: 3DS-találkozó lesz szombaton!

Ha van Nintendo 3DS-ed, viszont szabad a szombatod, kiváló programot ajánlunk: a Nintendolgok csapata immár huszonegyedik hívja össze a hazai 3DS-közösséget egy budapesti találkozó erejéig.

Ilyen lett volna a Nintendo és a Sony közös konzolja

Igazi konzoltörténelmi ereklye került elő: a 90-es évek elején a Sony és a Nintendo közös konzolon dolgozott, mely végül soha nem jelent meg. Az egyik Reddit-felhasználó azonban véletlenül rátalált gépre.

A Nintendo válaszolt az E3-as kritikákra

A kiotóiak nem szégyellik az E3-as játékfelhozatalukat, szerintük nem követtek el azzal hibát, hogy csak a közeljövőben megjelenő first-party alkotásokra koncentráltak. Ez szép és jó, de ettől még nem kaptunk Zeldát.

Észak-Amerikában veszik a legtöbb Amiibo-figurát

A Nintendo befektetőinek tartott találkozón ezúttal a játékok eladásairól volt szó. A kiotói vállalat örülhet, hiszen a Wii U szoftvereladásai 200 százalékkal nőttek tavaly óta, és az Amiibók is kivételesen teljesítenek a kasszáknál.

Eddig 9,2 millió Wii U-t adtak el

A tavalyi év utolsó negyedévében magára talált a Nintendo - derült ki a kiotóiak legfrissebb pénzügyi jelentéséből. A New Nintendo 3DS XL-ből 2014-ben 1,3 millió egység talált gazdára, míg a Wii U 9,2 milliónál jár.

Mobilokra költöznek a gameboyos játékok?

A Nintendo kapcsán többször is szóba került már, hogy a kiotói vállalat korábbi sikercímei mobileszközökön is tiszteletüket tehetik. A legújabb levédett szabadalom szerint a Gameboy-éra játékaival pont ez történik majd.

Világrekorder a 8000 darabos Nintendo-kollekció

Egy 33 éves dubaji rendőr tulajdonát képezi a világ legnagyobb, több mint százmillió forint értékű Nintendo játék-, konzol- és relikviagyűjteménye, melyet a Guinness-világrekordok közé is regisztráltak.

600 ezer Wii U fogyott az elmúlt három hónapban

A Nintendo is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését. Ami a hardvereladásokat illeti, továbbra sincs túl sok ok az örömre, de legalább volt nyereség az elmúlt félév végén, és üzemi szinten is sokat javult a helyzet.

Így néz ki közelről az új Nintendo 3DS

Az új Nintendo 3DS-hez csak a japánok jutnak hozzá idén októberben, ami pedig a nyugati premiert illeti, mi csak jövőre kapunk nagyobb és erősebb procival felvértezett handheldet. Egy rövid videóban közelről is megnézhetjük.