Nintendo 2DS 3DS

A Nintendo 3DS 2D-s változata.
Típus: 2D-s, Játékkonzol

125 éves a Nintendo

Emellett azért csak nem megyünk el szó nélkül: tegnap ünnepelte a Nintendo a százhuszonötödik születetésnapját! Tortát nem csináltunk, de kommentekben azért lehet gratulálni, örülni.

A Nintendo már a hardcore játékosokra koncentrál

Maga Shigeru Miyamoto nyilatkozta ezt az Edge-nek adott interjújában, elvégre új idők járnak - a Nintendo is változtatni akar a hozzáállásán. Közben finoman meg is marta az alkalmi játékosokat.

A Mario Kart 8 sem segített a Nintendónak

A Mario Kart 8 ugyan jól fogyott, a Nintendo mégis veszteséggel zárta az elmúlt üzleti negyedévet. Az is nyilvánvalóvá vált, hogy a Wii U sokszor emlegetett javulása inkább csak az alacsony bázis miatt látványos.

Satoru Iwata marad a Nintendo vezetője

Noha a Nintendónak nem ment túl jól az elmúlt időszakban, és ezért nem is érezhette magát biztonságban, Satoru Iwata végül mégis bizalmat kapott a cég részvényeseitől, és újraválasztották elnök-vezérigazgatónak.

E3 2014: Ezt mind bejelentette a Nintendo

"Ha ők nem élőznek, mi sem élőzünk" alapon nem liveblogoltuk a Nintendo E3-as műsorát, ettől függetlenül összeszedtük egy cikkbe azokat a bejelentéseket, amiket a konzolgyártó ma este ejtett meg.

E3 2014: Nézd élőben a Nintendo bemutatóját!

A Nintendo ugye idén sem tart olyan sajtókonferenciát, mint a többiek, helyette úgynevezett "digitális eseménnyel" készült a rajongók számára. Vajon milyen meglepetéseket kapnak a Nintendo-hívők?

E3 2014: Kiszivárgott a Nintendo felhozatala?

A jövő heti expó kapcsán elkerülhetetlen a szivárgás, az alany ezúttal a Nintendo. A Redditre felkerült a kiadó E3-as felhozatala olyan érdekességekkel, mint a Mario Party 10 és a Super Mario Sunshine HD-remake.

Tényleg új konzolon dolgozik a Nintendo

A Nintendo elnöke, Satoru Iwata más bejelentések mellett azt is megerősítette, hogy 2015-ben új konzollal rukkol elő a cége, ezzel viszont a fejlődő piacokat célozza majd elsősorban.

Borzasztóan áll a Nintendo Wii U

Nagyon úgy néz ki, hogy mindenki ma akarja elmondani, hogyan sikerült az elmúlt üzleti éve: ahogy arra lehetett számítani, a Nintendo nem sok jót tudott közölni a nagyérdeművel.

25 éves a Game Boy

Tegnap volt huszonöt éve annak, hogy Japánban boltokba került az eredeti Game Boy. A kézikonzol óriási siker lett, több mint 118 millió darabot adtak el belőle világszerte.