Wreckfest PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A Bugbear legújabb játéka.
1562220000

Dátumot kapott a konzolos Wreckfest

A nyár végére Xbox One-on és PlayStation 4-en is befut a Wreckfest, a Bugbear zúzós versenyjátéka. A PC-s játékosok sem maradnak hoppon, hiszen hozzájuk is érkezik pár újdonság.
1542204000

Két stúdiót is felvásárolt a THQ Nordic

Két újabb játékfejlesztő-stúdiót kebelezett be a THQ Nordic. A Wreckfestet jegyző Bugbear Entertainment, illetve a Goat Simulatorért felelős Coffee Stain Studios mostantól az osztrák kiadó szárnyai alatt dolgoznak.
1539796454

Ismét késik a konzolos Wreckfest

A Bugbear Entertainment és a THQ Nordic egy nemrég kiadott közleményben hivatalosan is megerősítette, hogy az eredetileg november végére időzített konzolos Wreckfest megint csúszik egy méreteset.
1529071218

Boltokban a Wreckfest, indulhat a roncsderbi

Szűk öt évvel az Early Access-premier után végre megérkezett a Bugbear vadiúj autós zúzdája, a Wreckfest. A srácok szép kényelmes tempóban formázták olyanná a programot, amitől mind a tíz ujjukat megnyalják a rajongók.
1528735380

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Állítólag vannak olyanok, akiknek még az E3 mellett is jut idejük játékra, ezért nekik a kiadók és fejlesztők külön is kedveskedtek néhány játékmegjelenéssel. Lássuk, mivel tudják elütni az időt a következő napokban!
1527919253

A hónap közepén jön a Wreckfest végleges verziója

Négy év után a Bugbear roncsderbije végre kilép a korai hozzáférésből - ezt maguk a fejlesztők erősítették meg. Júniusban csak a PC-s verziót kapjuk meg, a konzolos változatokra novemberig kell várnunk.
1472387400

Konzolokra is megjelenik a Wreckfest

Két nagy bejelentést tett a napokban a Bugbear: egyrészt Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik a Wreckfest, másrészt pedig bemutatták új játékukat, a Stuntfestet, mely még indén októberben megjelenik a Steam Early Accessen.
1448895601

Wreckfest - jöhetnek a fűnyírós versenyek

A korábban csak Next Car Game címen futó, végül az Early Accesst Wreckfest néven meghódító Bugbear Entertainment-játék következő frissítése kellemes, de egyben váratlan újdonságokat hoz majd magával.
1435852814

Friss képeken a Wreckfest

A közösségi finanszírozásból fejlesztett legújabb Bugbear roncsderbi, a Wreckfest meglepően régen hallatott magáról, hiszen tavaly október óta semmi érdemi információ nem érkezett a játék kapcsán. Most új képeket kaptunk.
1412438437

Végleges címet kapott a Next Car Game

Valljuk be, elég hülyén hangzott a Bugbear közelgő játékának munkacíme. Szerencsére a finn fejlesztők immáron egyedi és hangzatos névvel látták el a Flatout szellemi utódját. Emellett a multiról is lehullt a lepel.