Wreckfest PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A Bugbear legújabb játéka.

Next Car Game - bejött az Early Access

Bár a Kickstarter-kampánnyal befuccsolt a Bugbear, a Steam Early Access-szel egybekötött előrendelési akció óriási siker a srácok szerint, és lazán sikerült pótolni a lemaradást.

Next Car Game pre-alfa teszt

Gyors kocsik, pörgés és eszméletlen mértékű zúzás A Bugbear annak idején remekül kombinálta az alapanyagokat, és olyan „roncsderbi” szériát dobott össze, amire minden férfi vágyott. Ez volt a FlatOut.

Next Car Game - techdemón a fizika

Érdemes egy pillantást vetni a Bugbear roncsderbijére, ezúttal a játék mögött álló technológiát csodálhatjuk meg, kiváltképp a fizikát, amely a Next Car Game jellegéből adódóan kulcsfontosságú tényező.

Next Car Game - leállt a Kickstarter-kampány

A Bugbear Entertainment idő előtt lelőtte a Next Car Game Kickstarter-kampányát, miután az eddig összegyűjtött pénzmennyiség közelében sem járt a kitűzött a céloknak. Máshogy próbálkoznak.

Először mozog a Next Car Game

A FlatOutról elhíresült Bugbear Entertainment kiadta az első valamirevaló játékmenet-felvételt a Next Car Game-re keresztelt, közösségi finanszírozásban készülő játékokról. Rombolás és száguldás mindenek felett!

Letölthető a FlatOut-csapat tízéves prototípusa

A Bugbear az új játékának népszerűsítése gyanánt adta ki azt a tízéves prototípust, ami állítása szerint a mai napig használt fizikai motorja alapjait jelentette. Van videónk róla, de le is töltheted.

Kickstartereznek a FlatOut fejlesztői

Kickstarter-kampányt indított a finn Bugbear Entertainment, új projektjéhez, az egyelőre Next Car Game munkacímen emlegetett autóversenyhez szeretne így pénzt gyűjteni.

Látnivalókon a Flatout készítőinek új játéka

Február óta tudjuk, hogy a Bugbear egy vadonatúj autós játékon dolgozik, ráadásul a srácok maradnak a kaptafánál, azaz az őrült hangulatú roncsderbiknél. A Next Car Game-ről érkezett pár kedvcsináló.

Teaseren a Flatout készítőinek új játéka

Új játékon dolgozik a Bugbear Entertainment, a fejlesztésből már az első teaser trailer is megérkezett. Túl sok információnk mindenesetre nincs róla, de az tuti, hogy köze lesz a roncsderbikhez.